Subota, 4 svibnja, 2024

RADONČIĆ: SDA i SDP su u neprirodnom savezu, nije ni čudo što je SBB svima poželjan

Must Read

Radončić je to izjavio u povodu sve ozbiljnijih nagovještaja da bi Stranka demokratske akcije (SDA), ukoliko istrajne na stavu da neće podržati budžet BiH, mogla biti isključena iz državne, ali i nižih nivoa vlasti.

“O prekomponiranju vlasti pričaju pripadnici “šestorke”, a ne mi kao lideri opozicije.  Šta će se dešavati na relaciji SDP i SDA, znat će se relativno brzo. Mi kao ozbiljna politička stranka i konstruktivna opozicija cijelu situaciju posmatramo sa strane. I o svemu ćemo se odrediti ako i kada dođe vrijeme”, izjavio je Radončić za agenciju Anadolija.

Na pitanje da li bi SBB BiH mogao biti dio vlasti na državnoj ili, eventualno, na ostalim razinama vlasti, a u svjetlu tvrdnji čelnika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Dragana Čovića da SBB BiH jeste moguća opcija za nasljednika SDA, Radončić je odgovorio:

“SBB je za ovih godinu i po dana pokazao veliku toleranciju, državotvornost i znanje svojih kadrova. Nije čudo da smo svima potencijalno poželjni kao koalicioni partneri. Ali, mi ćemo dobro i vrlo pažljivo izučiti šta za nas negativnoga ili pozitivnog donosi ulazak u vlast. Za sada, mi o tim opcijama ne razmišljamo. Možemo razmišljati ako eventualno uslijede neke konkretne ponude. Tek tada ćemo reći da ili ne”.

(FENA/em)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -