Utorak, 25 lipnja, 2024

Kerum: Još ćemo vidjeti hoće li Gay Pride na Rivu

Must Read

“Ja da idem? Šta ću ja tamo… Ako ministri idu, to je njihov odabir. Građani Splita ne žele povorku i bilo bi najbolje da je ignoriraju”, rekao je gradonačelnik Splita Željko Kerum o skorašnjem Gay Prideu, a poruku ministra Ostojića da će parada proći ranije utvrđenom trasom i završiti na Rivi, Kerum je prokomentirao s “to ćemo još vidjeti”. »

 

Ja da idem? Šta ću ja tamo… Ako ministri idu, to je njihov odabir. Građani Splita ne žele povorku i bilo bi najbolje da je ignoriraju, rekao je Kerum

Nakon što je ministar policije Ranko Ostojić na svojem Facebook profilu poručio kako neće biti promjene trase druge splitske gay parade i kako će ona proći Rivom, o istoj se temi večeras u trećem dnevniku HRT-a očitovao i splitski gradonačelnik Željko Kerum.

– To ćemo još vidjeti, kratko je Kerum prokomentirao Ostojićevu tvrdnju da će sudionici povorke ići na Rivu, a ne na Prokurative kako to žele u Banovini. Nasmijao ga je upit novinara hoće li se, kao što su to najavili neki ministri i osobno priključiti povorci.

– Ja da idem? Šta ću ja tamo… Ako ministri idu, to je njihov odabir. Građani Splita ne žele povorku i bilo bi najbolje da je ignoriraju, rekao je Kerum.

Splitskog gradonačelnika ne uzbuđuje previše ni najava mogućeg raskida koalicije s HDZ-om.

– Neka raskinu. Nema veze. Mi imamo svoje glasače i svoju publiku. Oni su napravili dobar posao što su koalirali s Kerumom. Da nisu, puno bi lošije prošli na izborima. Meni je svejedno, dodao je Kerum, koji se ne slaže s tezom da lagano postaje “politički mrtvac”. Uvjeren je kako i dalje ima podršku Splićana.

– Mi ćemo i dale sudjelovati u vlasti Splita iako se mene blatilo na sve načine. Mediji imaju nalog za koga će i što će pisati i oni vladau ovim društvom, ustvrdio je ali i dodao da će još razmisliti hoće li se opet kandidirati za gradonačelnika.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

BLOGERI THE ATLETICA O BOJU TALIJANA I HRVATA: Kasni gol Zaccagnija ugrabio bod na Euru 2024. i sigurno izbacio Hrvate

Pratite uživo reakcije na dramatičan remi Italije od 1-1 protiv Hrvatske, koji je progurao Azzurre i gotovo eliminirao momčad...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -