Published On: Pet, pro 22nd, 2017

Pobjeda: Ana Rita Puljić počinje se liječiti!

Dan nakon što je portal Jabuka.tv objavio članak o tome da je hrvatski ministar zdravstva Milan Kujundžić privremeno stopirao i osporavao odobrenje početka liječenja trogodišnje Ane Rite Puljić, lijek je odobren!

Kako portal Jabuka.tv doznaje iz pouzdanih izvora, Milan Kujundžić odobrio je početak liječenja i primjenu lijeka u slučaju Ane Rite Puljić u petak nešto prije 14 sati.

Širokobriješke mame – mame širokog srca u objavi na Facebook stranici navele su da hrvatski ministar Milan Kujundžić nije znao da Ana Rita Puljić boluje od SMA tip 1C/2 te je nakon toga saznanja sazvao hitnu sjednicu i ubrzao liječenje!

“Naša princeza je pobijedila! Ostaje na Rebru i počinje liječenje spasonosnom spinrazom!”, navele su Širokobriješke mame.

Ova odluka donesena je pod velikim medijskim i pritiskom javnosti. Podsjetimo, ministar Kujundžić u četvrtak je u izjavi spomenuo dijete iz BiH, za čije je liječenje prikupljen novac i o kojemu se čeka odluka Povjerenstva, jer prikupljeni novac ne može biti presudan za odobrenje terapije.

 

 

(www.jabuka.tv)

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare