Published On: Thu, May 23rd, 2019

Arkanov sin prijeti Čapljincu: ´Bit će to moj poklon Beogradu…´

Posljednjeg dana mjeseca svibnja u Beogradu će se održati boksački spektakl. Jedna od glavnih borbi bit će ona između Veljka Ražnatovića, sina zloglasnog ratnog zločinca Arkana, i Petra Mrvalja, hrvatskog boksača iz Čapljine.

Uoči meča Ražnatović je uputio niz prijetnji Mrvalju

“Dodatno me motivira što je moj idući suparnik Hrvat i što se prvi put borim u rodnom gradu. Dat ću sve od sebe da ga nokautiram. Bit će to moj poklon Beogradu”, poručio je Arkanov sin, javlja Kurir.

Pripremio taktiku

“Boks je moj život. Vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku i prikazati u najboljem svjetlu”, dodao je.

Njegov prethodni suparnik, Francuz Isossa Mondo, izdržao je svih šest rundi, ali se Srbin nada da će posao s Hercegovcom završiti prije posljednjeg gonga.

“Petar je puno opasniji i agresivniji. Već se borio s našim borcima. U međuvremenu je napredovao. Ima puno pobjeda. I posljednji meč je odradio u svoju korist. Poštujem ga, ali ponavljam – nadam se da će biti četvrti rival kojeg ću nokautirati”, završio je.

Oči Hercegovine uprte su  u ovaj meč

Meč naravno osim sportskih konotacija poprima i političke. Po prvi put za jednog Hrvata navijat će cijela Hercegovina kako ona hrvatska, tako i bošnjačka. Jer ipak radi se o Arkanovom sinu koji se  u BIH zamjerio i Hrvatima i Bošnjacima.