Published On: Pon, kol 31st, 2020

Zašto je US administracija u BIH isključivo promuslimanska i zašto podržava samo političare rata?

Od trenutnog političkog establishmenta u BIH samo je na čelu SDA ratni političar, samo je SDA premrežena ratnim likovima, upletenima u neke od najmračnijih trenutaka ratne BIH povijesti, pa i novije američke tragedije, ako se bude iskren pa se prizna da su ljudi koji su rušili WTC bili vojnici Bakira Izetbegovića i Huseina Živalja te ratne kolege Željka Komšića.

I začudo US administracija u BIH , u najvećoj mjeri podržava te opcije.

Srbe dugo godina vodi Dodik, koji nije ratni političar, Hrvate Čović, koji u doba rata nije vršio nikakvu političku funkciju.

Na čelu Bošnjaka su Džaferović i Izetbegović.

Ako Amerikancima nije stalo do naših žrtava, žrtava koje nam je uradila ABIH i El Mudžahid, kako im nije stalo do vlastite tragedije?

Zar je 3000 Amerikanaca malo?

i kada će BIH građani znati koja je uloga Huseina Živalja, Hasana Čengića i vrhuške SDA u rušenju američkih tornjeva?

Zašto se te informacije kriju od javnosti? I zašto se ljude koji su izdali putovnicu Bin Ladenu  u BIH protektira a ljude koji se bune protiv takve vizije BIH progoni?

Je li javnost u BIH ima pravo znati – je li politika US ambasade u BIH – dio većeg deala koji se odvija po principu “Napravit ćemo vam niz vaših država po Europi, samo ne pucajte više po Amerikama?” ili je ta teza samo teorija urote?

AMERIČKI KONGRES POTVRDIO: Bin Laden s BH putovnicom ubijao je BH građane, 2001-e Amerikance