Published On: Sri, ruj 4th, 2019

Koja je razlika između tvitova Jadranke Komšić i Željane Zovko?

Jadranka Kosor sudjelovala je u projektu stvaranja Herceg Bosne. Bila je direktan sudionik i desna ruka Franje Tuđmana tik uz Mesića.

Željana Zovko nije bila desna ruka Franje Tuđmana nit je mogla sudjelovati u projektu HercegBosne.

Zato Mesić i Jadranka jesu počasni građani grada Sarajeva a Željana nije . Sarajevo naime jako puno cijeni poklonjene teritorije Hadžića, Ilidže i Ilijaša koje su branitelji HVO-a položili na oltar Kantona Sarajevo gineći po Šipovu, Bihaću, Jajcu, Mrkonjiću, Bihaći i Drvarima.

Isto tako raja s Koševa, kojoj su đedovi bili u Handžar diviziji također obožava Mesića i njegove antisrpske i proNDH govore. Koševo pamti!

Kosorova je opet dodatno obožavana u Sarajevu jer je njen model preuzimanja srpskijeh nastambi po centrima glavnih gradova spretno primjenjen i u antifašističkom handžar Sarajevu godinama nakon oslobođenja a i tijekom.

Jadranka Kosor ima twiter na kojem pljuje po Danu HercegBosne i poziva na prijem Komšića.

Željana Zovko ima twiter account na kojem je čestitala dan HercegBosne i Komšića smatra protudržavnim i neustavnim.

Jadranka Kosor je svjesna da je HercegBosna puno širi pojam od zločina no trpa ju namjerno  cijelu pod zločin spašavajući svoju kožu.

Željana Zovko je svjesna da je HercegBosna puno širi pojam od zločina i ne dopušta ju cijelu trpati pod zločin, svjesna da je njena koža neucjenjica kao neke druge.

Zato tviter ratnici iz Šeher Bosne (prostor gdje više nema Hrvata i Srba ili ih ima u tragovima) odlaze na twiter Jadranke Kosor i pišu “bravo!”.

Zato tviter ratnici iz Šeher Bosne (prostor gdje više nema Hrvata i Srba ili ih ima u tragovima) odlaze na twiter Željane Zovko i pišu “jebem ti mater ustaška kravo!”.

Jadranka Kosor ne voli neiostomišljenike. Kažu da je toliko izbrisala neistomišljenika da sad mora sama sebi pisati pohvale kako bi se netko s njom složio.

I Željana Zovko mrzi kritike. Nitko ne voli kritike. Neistomišljenike međutim ne banira kao demokratkinja Kosor. No komentari tipa “jebem ti mater ustaška kravo” “UZP kurvo” “naći ćemo te” i slično nisu konstruktivna kritika. To je jezik mržnje koji se može rješiti na dva načina. Tako što ćeš biti Jadranka Kosor i jednog po jednog od tisuće trolova banirati, il ćeš naprosto pobrisati status i objaviti drugi. Nakon što se trolovi zamore. Na tviteru naime nema opcije brisanja tuđih komentara kao na facebooku.

Željana Zovko nije povukla svoju izjavu oko HercegBosne nego ju je ponovila naglašavajući da je HercegBosna bila i život i spas, i put spasa ne samo Hrvatima u BIH nego i mnogim drugima. Te da se istu ne može svoditi samo pod zločin. 400.000 Bošnjaka u dalmatinskim hotelima i tisuće po prihvatnim centrima HercegBosne mogli bi potvrditi njenu tezu da hoće. No neće.

Jadranka Kosor nije povukla izjavu jer je nije ni bilo. Povukla je sebe. Sve ono  što je nekad bila, kako bi danas mogla nadničariti po NGO  projektu “A sada govore Bivši”.

Društvo u kojem  peti dan  Željana Zovko mora pojašnjavati svoje ponašanje na tviteru naprosto je društvo koje ne zna kud goni od pritiska i maltretiranja NGO medija. Stvarnih vladara društva.

Apeliramo na indexe, i ostale NGO medije, da Zovkinoj dopuste ista prava na tviteru kao i prvakinji HercegBosne. Princezi Kosorovoj.

Peti dan je vijest u ovoj žabokrečini od zemlje izbrisani status Željane Zovko. Koji btw na Facebooku uopće nije izbrisan budući da trolovi tamo uopće nisu napali, a potom je na tviteru reobjavljen nakon što su trolovi otišli.

U svakom slučaju ovo je dobar  primjer što je danas medijsko spinjanje i kako naslov prodaje vijest, i ujedno dokaz koliko je hrvatska politička elita ovo ljeto pocrnila na moru da se u sezoni čak i od ovog pravi vijest.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare