Published On: Sub, stu 28th, 2020

TEGELTIJA: U Sarajevu sam izložen ugrožavanju fizičkog i osobnog integriteta

Predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH Milan Tegeltija objavio je na svom Facebook profilu tekst u kojem navodi da je obavljanje njegove dužnosti predsjednika VSTV-a izloženo izuzetno jakom protuustavnom i protuzakonitom ugrožavanju fizičkog i osobnog integriteta.

Navodi da je sve s ciljem eliminacije s mjesta predsjednika, a što, kako piše, iako potpuno neustavno i nezakonito, nailazi na odobravanje jednog dijela javnosti, medija, pa i, kako ističe, dijela međunarodne zajednice i OHR-a.

Zato, kako kaže, nažalost, postavlja jedno osnovno pitanje.

– Mogu li u tako nemogućim, opasnim, protuustavnim i elementarno nesigurnim uvjetima fizički dalje biti prisutan u Sarajevu ili FBiH uopće, a da ne budem dozvoljena meta svake moguće nezakonitosti, uključujući u nekoj krajnjoj liniji i ugrožavanje mog života – napisao je Tegeltija.

Kaže da je postalo posve jasno, kada je u Sarajevu ili FBiH, da je dozvoljena meta svake moguće nezakonitosti bez ikakvih granica.

– Svaka moguća nezakonitost ili nezakoniti napad na mene postaje potpuno dozvoljen, pa čak i poželjan – istaknuo je Tegeltija.

 

Log into Facebook

null