Published On: Sat, Jun 11th, 2016

“SEKULARNA” HRVATSKA: Karamarko ruši stranku, teško šteti Hrvatskoj , tvrdi Kaptol

ZAGREB – Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Hrvatske Tomislav Karamarko stavio je osobne interese ispred državnih, destabilizirao vladu koju je sam postavio, ruši stranku i teško šteti Hrvatskoj, zbog čega morati priznati moralnu odgovornost, objavljeno je u glasilu hrvatske crkve “Glas Koncila “.

“Najjača politička stranka, koja ima velike zasluge za stvaranje samostalne Hrvatske, postala je odjednom nesposobna prepoznati što je stvarno u službi općeg dobra, odnosno interesa Hrvatske, a što ruši i tu političku stranku i teško šteti Hrvatskoj”, napisao je u komentaru urednik “Glasa Koncila” Ivan Miklenić.

Vrh stranke se stavio u službu destabiliziranje Vlade, mada ju je on oblikovao, ocjenjuje Miklenić, konstatirajući da je stranačko rukovodstvo zapravo slijedilo neke druge ciljeve, a ne opće dobro hrvatskog društva i države, prenosi danas Index.hr.

Hrvatski portal navodi da se Miklenić, u sukobu Karamarka i lidera Mosta Bože Petrova, otvoreno svrstao na stranu Petrova.

Kako kroz Ivana Miklenića, kao urednika ‘Glasa Koncila’, gotovo uvijek progovara vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj, prilicno je očigledno da se Kaptol odriče Tomislava Karamarka”, zaključuje Index.hr.