Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Raguž čestitao veleposlanici Cormack izbornu pobjedu sestrinske stranke u SAD-u

Must Read
Predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž uputio je ambasadorici SAD-a u BiH Maureen Cormack čestitku na izboru za novog Predsjednika SAD-a.

“Ovim putem izražavamo iskrene čestitke zbog rezultata izbora u SAD-u. Sretni smo što je naša sestrinska stranka pobijedila ne samo na izborima za Predsjednika, nego i u izborima za Senat. Iskreno se nadamo kako će novi Predsjednik uistinu ‘učiniti Ameriku ponovno boljom’ i kako će to utjecati i na američku politiku u BiH. Očekujemo kako će američka politika u BiH dobiti jednu širu perspektivu, kako će izići izvan zidova Sarajeva. Nadamo se kako će sada Ambasada SAD-a u BiH napokon shvatiti kako postoje ljudi s mišljenjem i u ostatku BiH. Kao Hrvatska republikanska stranka, radujemo se budućoj suradnji i radu”, navedeno je u čestitci HRS-a koju je potpisao predsjednik ove stranke Slaven Raguž.
Dnevnik.ba
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -