Published On: Ned, pro 27th, 2020

Pronađeni krivotvoreni PCR testovi

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhitili su četiri osobe i pretresli stan u Banja Luci. Tom prilikom je oduzet krivotvoreni novac, pečati i drugi razni krivotvoreni predmeti.

Privedeni su M. P., N. Ć. i R. M. zbog sumnje da su počinili kaznena djela. “Nezavisne” pišu da se radi o Borisu P., Mihajlu P., Nini Ć. i Radomiru M.

Oduzeto je više krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 KM i 10 KM, više falsificiranih pečata, razne vrste krivotvorenih dokumenata kao što su nalazi PCR testova, dokumenti za dobivanje kredita, uvjerenja.

Među oduzetim stvarima su i potvrde o zaposlenju, potvrde o visini mjesečnih primanja, mjesečne karte, uvjerenja o prebivalištu, krivotvorene osobne iskaznice, UV lampe, oprema za krivotvorenje, strojevi za lasersko tiskanje, laserska grafika, razne kemikalije, precizna vaga, oprema za konzumiranje narkotika, 13 sim kartica, više nosača za sim kartice, sredstvo za krivotvorenje pečata, vosak i naljepnice za notarske ugovore, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovih kaznenih djela.

Sve aktivnosti u okviru ovog predmeta poduzete su pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a po naredbama Suda BiH./HMS/