Published On: Čet, velj 28th, 2013

TUČA PRAHVAŠA OKO JERINIH MRVICA: Dva Budimirova napala jednog Jurišićevog

Za vrijeme sjednice nelegalnog Nadzornog odbora JP ”Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar kojim predsjedavaju pravaški politički izdajnici koji su na ta mjesta stigli na krilima bošnjačkog nacionalizma,  gazeći po konstitutivnosti vlastitog naroda, u zgradi ove hrvatske tvrtke koja se nalazi  u Mostaru, simbolički u Ulici ustašoidnog Budaka,  sljedbenika iste ideologije kojoj se klanjaju i pripadnici ove sramotne partije, došlo je do tučnjave  među ustašoidima. Na jednoj strani je bio Jurišićev paž Marijo Bencun, član ovog odbora, a na drugoj inače konfliktni mladić rumenih obraza Željko Asić, Budimirov papak, poznat po prijetnjama novinarima kojima je obećao kako će im se napiti krvi, te  zastupnik u Parlamentu FBiH također rumeni  Mile Andrić. Također Budimirov papak.
Do tučnjave je došlo na hodniku ispred dvorane u kojoj se trebalo usvojiti Izvješće o radu za proteklu godinu kao i Plan poslovanja za 2013. godinu.
Na sastanku koji je održan prošlog tjedna, prilikom glasovanja članova Nadzornog odbora bilo je neriješeno. Tri člana su glasala za, a tri protiv predloženog Izvješća i Plana poslovanja. Novi sastanak zakazan je za danas, ali je prije novog pokušaja glasovanja došlo do tučnjave.
Neslužbeno doznajemo kako je tučnjavu izazvala skupina ljudi koji su nakon početka sastanka ”upali” u zgradu JP HZ HB, a nakon toga i u dvoranu gdje se održavao sastanak.
Policija je zabilježila događaj i protiv te dvije osobe će pokrenuti prekršajnu prijavu.
Iako EPHZB u suštini krmči Lijanovićev čovjek Damir Leko, ono malo mrvica što je ostalo pravaškim jadnicima, očito je još uvijek dovoljan zalogaj za tuču.
Tuča je trajala sve dok nije naišla gđica Bunoza. Budući da dotična ne nosi grudnjake, tučaroši se u trenutku prolaska iste ukrutili. Za njom je na lancu  i teniskom lopticom u ustima puzao Mate P. koji je iste pozdravio sa “Ćao dečki” ne shvativši da je upravo prošao kroz borilački ring.
EPHZHB inače je prije preuzimanja od strane pravaško mesarskih teletabisa  bila u plusu 40 milijuna maraka. Trenutno je u minusu od 4 milijuna maraka, a kraj tog minusa se ne nazire.
Prema Kaznenom zakonu FBIH , zbog takvog poslovanja netko bi morao kazneno odgovarati. Recimo upravo pravaško mesarski menadžeri. No Lijanović, koji je mozak operacije uništenja EPHZB vjerojatno će naći i pravnu formu kako zaobići i tu tužbu. Ako ne pronađe ništa za to. Tu je Hypo Alpe Adria OHR.

Evo i komentara s mjesta događaja:  Danas je u upravnoj zgradi EP HZ HB došlo do incidenta i tučnjave u  kojoj se sudjelovalo 10tak osoba. Skupina HSP-ovaca kojima su HSP kolege obećale posao u EP HZ HB a nekima i naplatitli , došli su po svoje .Došlo je do naguravanja između nekoliko HSPovaca u samoj zgradi ispred  ureda generalnog direktora.Službeno je razlog neusvajanje poslovnog (Asićevog) plana poslovanja za 2013.Nastradala su dva člana nadzornog odbora ,  nekoliko hsp-ovaca. Drugi dio huligana HSP-a nalazio se u nekoliko  vozila oko zgrade. Djelatnici su pozvali policiju.Policija “pozvala”  novinare. Tuga , kao u ratu , krv po stepenicama , po zidu. Ozlijeđen i  jedan iz NSRzB. Željko Asić je predvodio napad.Naravno iz zadnjih  redova. Kasnije se sapleo niz stepenice. Večeras su obećali jedini  drugima da će nastaviti i da će glave padati i pištolji raditi. To vam  je kulturan , obrazovan i respektabilan član HSP-a. Da su iz Hordi zla  ili BBB ne bi se čudio ali HSP je stvarno okupio sav šljam. HSPovci  povukli pištolje jedni na druge. Mogo je netko nevin nastradati.  Generali pobjegao iz ureda prepao se. Čuvar/portir iz HSP-a sa svojih  50kg nije mogao spriječiti nikoga i sam dobio lakat u vugla i nekoliko  šamara. Pored ovih Mile Andrića i Željka Asića tu je bio i poznati  wannabe huligan Marijan Škegro. te nekoliko vukova tj.mladeži HsP (Hajmo se Potući) stranke.