Utorak, 16 srpnja, 2024

Bilo bi razumno da “Vezivno Tkivo BIH” prestane slaviti Dan nezavisnosti BIH sve dok je u poziciji K+ Naroda

Must Read

Hrvati u BIH nisu 90-ih glasali za koloniju nego za suverenu i samostalnu BIH.

BIH nije suverena niti je samostalna. Pitajte OHR i US ambasadu ako nama ne vjerujete.

Isto tako nisu glasali niti za državu dva nad naroda i jednog K+ naroda.

Iliti naroda za gaženje Raifaissen tenkovima. Naroda kojeg držiš u bačvama. Zalivenim betonom.

Po Bihaćima.

Naroda, čije ubojice US ambasador štiti po tajnim američkim spisima ako se zovu Selmo i iz Bugojna su. A onda budno pazi da ta, danas javna informacija ne dospije do mass medija u regiji.

Da dobro ste čuli, današnji ovovremeni US ambasador Murphey, kojem su puna usta korupcije svojedobno se založio da se potencijalni ratni zločinac za mass ubojstva Hrvata u Bugojnu makne s moguće optužnice.

Iako State Dep za tu sramotu zna još ga ne povlače iz BIH.

BIH ovom narodu duguje puno. Kao i sama US vlada,  tvorkinja ovog Ustava. BH Hrvati su nešto ko turski Kurdi. Iskorišteni za donošenje mira, potom odbačeni od US vlade. Potom presuđeni 300% više nego drugi narodi. Samo kako bi se minder politika proglasila nevinom. Jer presuda za genocid u Grabovici i nekoliko Vukovara u Srednjoj Bosni, nekoliko čedomorstava, za stotine logora, takva presuda sve mijenja. Kompletan narativ rata. Nema više moralnih žarača i postoji šansa pomirbe. Ovako ne.

Mi Hrvati, ne samo da smo dali najboljeg našeg sina za US slobodu, (Peter Herzeg Tomich) nego smo i prvi priznali US državu. (Ako netko misli da su Dubrovčani starinom nešta drugo a ne odnarođena herc tajkunerija, krivo misli, ili je dobro štrebao po ZG školskom programu koji nas uči da je Dubrovnik nastao valjd od  vanzemaljaca i oduvijek je tamo, “još prije nas”)

Čestitanje Dana 1.3. , dana kada smo sami sebi pucali u nogu, u dobroj volji doduše, u državi u kojoj smo i danas donji, i u kojoj bi se moglo dogoditi da ćemo uskoro proslaviti 50 godina borbe za izborni zakon, složit ćete se nije baš logično.

Kome se slavi neka slavi. No narod K+ u državi BHS želi biti H. I da ga se prestane konzumirati.

Mi nismo bošnjački halala proizvod, nismo glasali za ovo. Ne želimo da nas se više maltretira.

Mora se jasno reći da imamo sva međunarodna prava za napuštanje ove zemlje.

I to neka Selmo poruči čika Murpheyu. Preko wikileaksa ili kako god.

Apeliramo na HNS, iliti kako si oni vole tepati , na “vezivno tkivo BIH” da nas prestanu više zajebavati svojom bezgraničnom lojalnošću državi koja nas maltretira.

Hrvati kao narod nemaju potrebe više dana biti lojalni ovoj zemlji i odazvat će se prvom pozivu da se ustanu protiv nje.

Sviđalo se to “vezivnim tkivašima” ili ne.

Naprosto baš kao i država Washington u USA, mi nismo dužni ispunjavati bilo kakvu obvezu prema ovoj Selmo-Murphey koloniji, dok god nemamo prava. Dok god smo na sudovima donji, dok god njome upravljaju ambasadori i OHR  , dok god se ne osude zločincei za Bugojno i genocid u Grabovici.

Dosta je. Makar bilo na “Dan neovisnosti” dosta je.

Taj dan, dan kad su Srbi preglasani, Bošnjaci preglasali a Hrvati prevareni, nije nam bitna stavka u životu.

Osim toga i neustavan je, ako ćemo govoriti već iz pozicije vezivnog tkivlja.

Ako je zemlja Bošnjaka, Srba i K+ naroda nastala na referendumu, neka na referendumu i nestane. Poštovatelji građanskog principa tu odluku morali bi poštovati. Jel tako?

Tako je.

Postoje demokratske i nedemokratske metode razlaza društava. Ako se BIH ima pravo unitarizirati nedemokratskim nasiljima OHR-a i stranih ambasada, bogme se ima itekakvo prao i raspustiti posve demokratskom metodom – voljom njenog naroda, njenih naroda, njenih građana, begova i kmetova, kako god vam drago.

ŠĆ!

- Advertisement -

100 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

100 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -