Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

PAS KAO ORUŽJE: Potvrđena optužnica dilerima koji su na policajce pustili američkog staforda

Must Read

Općinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu Županijskoga tužiteljstva ŽZH i zakazao raspravu radi izjašnjenja o krivnji za dan 8. siječnja 2018. godine.

“Županijsko tužiteljstvo ŽZH optužilo je tri osobe zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet opojnu drogu i sprječavali službene osobe u obavljanju službene radnje. Radi se o M. L. (38), B. R. (38) i I. L. (38)”, izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Kako dodaje Aničić, optuženi se sumnjiče da su u mjestu Gostuša, Široki Brijeg, zasadili više sjemenki indijske konoplje od kojih su iznikle 54 stabljike.

“Dana 6. rujna 2017. godine policijski službenici PU Široki Brijeg zatekli su optužene u zasadu i namjeravali ih lišiti slobode. U tom trenutku optuženici su na njih pustili psa pasmine američki staford koji je počeo režati i kretati se prema policijskim službenicima. S obzirom na to da je pas došao u neposrednu blizinu, osjećajući se ugroženo policijski službenici su ustrijelili psa, nakon čega su lišili slobode optužene”, zaključio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić.

Tužiteljstvo je predložilo da se od optuženika trajno oduzmu pronađene stabljike, kao i predmeti kojima je kazneno djelo počinjeno.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -