Published On: Sri, stu 7th, 2018

Nekoliko baš skroz naskroz jednostavnih pitanja Nj. E. g. Pammeru

Odgovarajući predsjedniku Dodiku, koji se odbio susresti s njim, i time pokazao da u BIH još nije potpuno nestao ponos, Pammer je između ostalog kao Dodikov grijeh naveo kako se Dodik često sukobljavao s Inzkom i US ambasadom. Smatrajući to narušavanjem ugleda Republike Srpske i BIH. Te tjeranjem investicija iz BIH.

Stoga ćemo postaviti nekoliko pitanja Pammeru:

 1. Kako bi g. Pammer reagirao da je  visoki predstavnik u Austriji Slaven iz Bosne i Hercegovine i da se zove npr. Jerko Lijanović?
 2. Kako bi izgledalo Pammeru da Jerko Lijanović suspendiran međunarodno priznati Ustav Austrije i nametne izborni zakon mimo volje građana Austrije da se potom Austrijanci pobune a Jerk im uleti tenkom u banku i sve novce prebaci na poslovnicu Vakufske banke u Salzburg, a potom si kupi kuću na Garmisch-Partenkirchenu?
 3. Kako bi Pammeru izgledalo da Jerko Lijanović, visoki predstavnik za Austriju, suspendira rezultat izbora u Austriji i u vlast nametne stranku koja otvoreno slavi Hitlera te za ministra gospodarstva postavi Valentina Inzka, koji potom putem poticaja opljačka građane BIH?
 4. Kako bi Njegova Ekselencija reagirala da Američka ambasada u Austriji organizira paljenje državnih zgrada Austrije, fiktivne socijalne nemire, putem austrijskog NGO sektora, i da prosvjednici, na kraju, kada plenumi završe, a koji su se austrijskoj javnosti predstavili kao nezavisni NGO sektor koji se bori za prava radnika, završe s transparentima pred zgradom US ambasade tražeći nove naputke?
 5. Kako bi Pammeru izgledalo da američki veleposlanik u Austriji ima veće ovlasti od Austrijske vlade i predsjednika?
 6. Bi li se Pammer usprotivio US ambasadoru u Austriji da taj ambasador organizira raspravu o teritorijalnoj reorganizaciji Austrije, pri čemu bi ograničio Austrijancima slobodu govora i zabrani prijedloge koji se njemu ne sviđaju, baš kao kakav diktator?
 7. Bi li Pammer poštovao US ambasadora u Austriji da taj ruši suverene diplomatske poteze države Austrije u zemljama Europske unije?
 8. Kako bi Pammeru izgledalo da US ambasador u Austriji jedan dan dijeli sankcije ako neki političar , recimo iz Koruške, ne poštuje odluku Ustavnog suda, a sutradan isti ambasador ustaje protiv tog Ustavnog suda?
 9. Bi li g. Pammer poštovao US ambasadu u Beču, da neki Austrijanac Zijo Hadžibauer, upada na Vrhovni sud Austrije, i zaustavlja istrage po svojoj volji, u zamjenu za diplomatski posao suprugi u Sloveniji?
 10. Koliko bi Pammer poštovao visokog predstavnika Jerku Lijanovića da se pojavi pijan u udarnoj emisiji Austrijske nacionalne TV kuće i zaspe usred studija?
 11. Bi li Pammer poštovao visokog predstavnika Jerku Lijanovića da brani političara u Austriji koji širom Austrije organizira tijekom izbora kupovinu glasova za 50 eura?
 12. Bi li napadima na takvog šefa OHR-a u Austriji i takvog US veleposlanika štitio ugled Austrije ili bi mu naudio?
 13. Bi li pamer poštovao OHR da Jerko Lijanović proglasi takav izborni zakon, da predsjednika Austrije mogu odabrati samo Štajerska i Koruška bez utjecaja ostalih pokrajina?
 14. Bi li Pammeru bilo ok da Jerko Lijanović proglasi takaz zakon o skupljanju PDV-a koji bi pokrajini Beč, osiguravao koeficijent 2.0 u prikupljanju poreza, tako da sve Austrijske pokrajine praktički godišnje daju milijarde dolara za ionako razvijeni Beč?
 15. Bi li Pammer poštovao OHR da Jerko nametne javni RTV sustav Austrije u vlasništvu Parlamenta premda u Ustavu Austrije piše da su jedini ovlašteni za to Austrijske savezne pokrajine?
 16. Bi li poštovao OHR da Jerko u Upravni vijeće Televizije dovede bivše komuniste iz DDR-a i Slovačke, koji nenavikli na demokraciju, na Austrijskoj TV kući krenu s ideološkim progonima?
 17. Bi li g. Pammer poštovao OHR i US ambasadu da one izmisle kako je g. Pammer pomakao rijeku, otimao ljude, koristio robove, ubio Davida i gurnuo čovjeka s mosta?

Stotine još ovakvih paralela se može naći.

Dodajmo ovome svemu, da je Dodik jedini državnik u BIH. Jedini lider u BIH koji se sve ove godine jasno suprotstavlja kolonizatorima u BIH poput Inzka i drugih, štiteći time suverenitet ne samo RS-a nego i BIH. U čemu ima podršku dva od tri naroda u BIH i podršku većine građana BIH.

Pammer nas je razočarao. On je veleposlanik, koji će, na žalost naći zajednički jezik sa Željkom Komšićem. Kojeg nikada neće optužiti za rušenje BIH, jačanje nacionalizma i tjeranje stranih investicija iz BIH. Kao ni Inzka za raspad BIH.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare