Published On: Pet, ožu 17th, 2023

Hoće li Zubak tužiti Matu Granića a po presudi proglasiti Smrt Federacije i Washingtona kao ništavnog ugovora. Bio bi red…

Mate Granić, čovjek koji voli sebe, ovih dana nekoliko puta je ponovio kako je počino kazneno djelo obmane, navevši Krešimira Zubaka, da potpiše međunarodni ugovor, mirovni, i da to učini u obmani.

Za one koji nešto znaju o pravu pa tako i međunarodnom pravu, jasno je da neki ugovor prestaje vrijediti ako se dokaže da je jedna od strana, koja ga je potpisala, bila dovedena u takav stupanj obmane u bitnoj stvari, a koja bi, da nije počinjena, potpuno promijenila odluku o potpisivanju ugovora, jedne od strana.

Primjerice osoba prodaje stan, no prilikom prodaje stana sakrije da u stanu ima zaštićenog stanoprimca. Druga strana koja potpisuje ugovor isti ima pravo razvrgnuti.

Kako je Krešimir Zubak bio predstavnik naše franšize, predstavnik Stare Hrvatske, a Mate Planinc predstavnik Avnojevske Hrvatske, ona koja nas je došla tu obmanuti, on je jedini dužan podići tužbu protiv Mate Granića i zločinačke skupine koji su tu došli, nad naše rane, naše Grabovice i viteške Ljuljačke, obmanuti nas, sve kako bi sebi osigurali bogatu turističku sezonu, sjajna predavanja o diplomaciji po stranim sveučilištima, i reizdanja u austrijskom VLM svojih bljutavih laži u svojim bljutavim biografijama u kojima kriju recimo da su u fotofinišu svoje diplomatske “Oluje” bili spremni potpisati Z4. I potpisali su ga.

Toliko o toj diplomatskoj Oluji.

Prestankom postojanja FBIH, kao tvorevine stvorene na prevaru, u kojoj je jedan narod nagovoren da nešto ugasi, jer ionako ide konfederacija, taj teritorij bit će puno bolji za život.

Postojat će država BIH, postojat će kantoni i neće biti federalne vlade. Koja ionako radi probleme i ničemu ne koristi.

A Granićeva izjava da je “Washingtonski sporazum prestao vrijediti uspostavom Daytona” tek je najveći debilizam ove dementne pudlice Milke Planinc.

Ne samo da nije prestao postojati nego je u Daytonu dodatno ratificiran.

Kako je RS tražila ista prava kao i FBIH ona danas sa Srbijom ima posebne veze, štoviše gotovo konfederalan odnos, dok FBIH zahvaljujući preplašenom Mati , s Hrvatskom ima presudu da je Hrvatska počinila UZP nad Bošnjacima.

Kad je već to tako, i kad Mate toliko poštuje Bošnjake, pitamo ga, zašto bolan ne odeš u Sarajevo, skupa s Jadrankom, na Sud za ratne zločine i ne prijaviš se za ležanje kazne?

Ah da, slađe je letati u avionima s onima koji tebe i tvoje političke kurtizane ustašama zovu.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
ČETNIK ŠUMA
ČETNIK ŠUMA
13 dana prije

TUŽIMO! TUŽIMO IH SVE BRAČO USTAŠE! UJEDINIMO SE PROTIV MUSLIMANA I AMERIKE. RUS ČE NAS ČUVAT!

ZABORAVIMO PROŠLOST I OPROSTITE NAM ŠTO SMO VAM JEBALI MATER U ISTOČNOJ SLAVONIJI I POSAVINI.

Last edited 13 dana prije by ČETNIK ŠUMA
Basinac
Basinac
Šta ti kažeš na ovo?  ČETNIK ŠUMA
11 dana prije

Vidi ti njega “braco”, ima i ona “Daleko ti lepa kuca”, tjeraj se.