Srijeda, 29 svibnja, 2024

Murphey zna…

Must Read

Murphey zna da je broj protjeranih Hrvata s prostora hrvatskobošnjačke Federacije veći nego što ih je protjerala AlQaeda u koaliciji s Alijom…

Murphey zna da je zadatak OHR-a i US ambasade bio osigurati održivi povratak tih Hrvata

Murphey zna da je Hrvatima u FBIH, izvorno nazvanoj hrvatskobošnjački entitet, zajamčena potpuna ravnopravnost , kako u broju ministara i paritetu, tako i u Domu naroda, pa ipak

Murphey zna da je upravo njegova ambasada sudjelovala u rušenju te ravnopravnosti

Murphey zna da je svakog tko se pobunio protiv rušenja onog što je US ambasada skupa s OHR-om bila dužna jamčiti i čuvati (Schmidt sam priznao neki dan) stavljao na crne liste, smjenjivao, i danas su na njima, čak i nakon presude Ustavnog suda BIH da su bili u pravu.

Murphey zna da je US ambasada nakon ubojstva ministra Leutara poručila Hrvatima da ne prave od tog politički slučaj. Iako ni danas nema traga ubojici Murphey zna zašto ne otvara taj slučaj.

Murphey zna da je Haaški sud, dobio pravo na suradnju s BIH samo uz jasno jamstvo da će žrtvama rata pristupiti neovisno o tome koja vojska ih je ubila i u čiji su zločinački karton upisane, pa ipak, zna da je Haaški sud zaobišao čak i hrvatsku pobijenu djecu Viteza i Grabovice, on zna da cijela Amerika zna za Ahmiće i da nitko čuo nije o infanticidu u Vitezu i prvom BH Genocidu u kojem je ubijena Mladenka Zadro.

Murphey zna da je upravo pod njegovom ambasadom nametan zakon o zajedničkoj Federalnoj Tv. Zna da je na njenom čelu bespravni džihadist, kojeg je oktroirala njegova ambasada, uz domaće gubernatore, pa ipak on ne smjenuje džihadistu Šabića, Handalovog učenika nego tvrdi da se i plinarska mreža u BIH , makar ju gradili Hrvati, treba urediti poput FTV-a, jednog strašno uspješnog modela u našoj zemlji. Zemlji tinjajućeg ISIL-a.

Murphey zna za kadrove Al Qaede u BH diplomaciji koje je tamo poslala SDA, pa ipak nema te oštrice nad muslimanima.

Zna Murphey da je nedavno u Ljubuškom odbio doći na uzdizanje spomenika američkom ratnom heroju i velikom sinu Hercegovine Petru Hercegu, sve dok se, kako je rekao ne makne barjak hrvatskog naroda.

Zna da mu je tada zasmetala i himna hrvatskog naroda, ne samo hrvatska šahovnica, ona koja je u ratu mnogom muslimanu značila spas. Baš kao što je i mnogom Hrvatu to bila srpska trobojnica, no se po Perecijskim medijima to ne smije reći.

Zna to protuhrvatsko oholo, dvonožno graktalo, da on iskonski mrzi Hrvate, da je politika njegovog ureda kao da je pišu Mujo i Haso, zna da je prezren i prozren među Hrvatima,

Zna Murphey da znamo da je preko jednog desetljeća pokušavao spasiti CIkotića i Mlaću od tužbe, a kad to nije uspio, dopustio je da uklone ključnog svjedoka, i to putem SIPE, kojom je Selmo vladao.

Sve on to zna, da mi znamo, i na rečenicu Milanovićevu, da vodi neprijateljsku politiku protiv naroda Petra Hercega, što taj jadnik uradi?

Pusti Hasu i Muju da napišu priopćenje. To je sve što taj tapir bosanskog džihada zna.

Evo i priopćenja:

Kako su naveli u odgovoru za Fenu, u pitanju je apsurdna tvrdnja.

Istakli su da je politika Sjedinjenih Američkih Država prema Bosni i Hercegovini dosljedna više od tri decenije.

“Podržavamo suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter BiH, koja se sastoji od dva entiteta i koju naseljavaju tri konstitutivna naroda i drugi narodi. Naš angažman širom Bosne i Hercegovine podržava ovaj cilj”, saopćeno je.

Sjedinjene Države će, kako se dodaje, nastaviti biti uz sve ljude u Bosni i Hercegovini – Bošnjake, Hrvate, Srbe i druge – “dok rade na jačanju demokratije svoje zemlje, razvoju ekonomije i osiguravanju mjesta koje njihova zemlja zaslužuje u euroatlantskoj zajednici.”

 

Murphey zna je li ovaj dopis medijima napisao Suljo ili Mujo, al nije nam dužan to reći. A i ne treba.

Jer zna, da i mi znamo tko je Murphey. Murphey je sramota Sjedinjenih Američkih Država i hodajuće Poniženje BH sudbene vlasti.

Da takva vlast postoji, taj čovjek, odavno bi bio iza rešetaka.

Diplomatski imunitet naime ne štiti nekog tko štiti ratne zločince.

Ali avaj, prije ćemo dočekati da ga optuži SAD, Srbija, ili Srpska, za pomaganje ljudima koji su u Bugojnu masovno ubijali Hrvate nego će to uraditi Hrvatska ili “hrvatski entitet FBIH”.

Eto zašto je cilj Murpheyu da taj entitet ostane samo bošnjački. Dok je takav, njemu je sloboda osigurana.

 

Vjerujemo da većina Hrvata nema pojma o čemu pričamo, jer važnije su utakmice i sva moguća sranja nego ovaj ključni dokaz u kojem je Assange potpuno uništio Murpheya svevši ga na razinu džihadističke pudlice. Ovo je dokument s Wikileaksa, originalni preslik dopisa US ambasade Washingtonu iz kojeg je jasno vidljivo da je Murphey izvršio kazneno djelo trgovine utjecajem, pritisak na Sud za ratne zločine, kako bi osigurao Selmi Cikotiću slobodu, točnije još dva ministarska mandata, koje je ovaj, potom iskoristio za bogaćenje.

Umjesto da odgovaraju obojica pred sudom, jedan je pozvan tek nakon što je ključni svjedok pokajnik ubijen navodnim “samoubojstvom” i to pred istražiteljima SIPE a drugi, Murphey, mrtav hladan prijeti s medija. Pismima koja mu sastave Mujo i Haso. Postavlja se pitanje čime je Sarajevo ucijenilo Murpheya ako uzmemo u obzir da ipak nije tolika ljudska karikatura?  Premda se čini da posve jest.

- Advertisement -

43 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

43 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -