Published On: Čet, ožu. 2nd, 2017

Mladić koji je brutalno pretučen u Ilijašu u kritičnom stanju

Fazil Š. iz Ilijaša kojeg su trojica pijanih dvadesetogodišnjaka brutalno pretukli u subotu navečer u ilijaškoj ulici Novo naselje u kritičnom je stanju i smješten je u Kliničkom centru u Sarajevu, saznaje Faktor.

Fazil je uzadobio fatalne ozljede glave, rebara, grudnog koša, ali i drugih dijelova tijela zbog koji je odmah pao u komu.

Na njega su nasrnuli Ajdin Hodžić (21), Almedin Abadžija (21) i Mirza Carina (20). Trojica nasilnika su se navodno vraćala sa svadbe koja se održavala u blizini mjesta događaja te su bili prilično pijani.

U jednom trenutku su sasvim slučajno sreli Fazila Š. te su mu počeli dobacivati i upućivati mu pogrdne riječi i psovke. Međutim, Fazil im je uzvratio pa je došlo do svađe. Tada su pijani mladići nasrnuli na Fazila pa su čak počupali i kolce iz obližnje ograde te ga njima udarali po cijelom tijelu.

Nasilnici su nakon što su prebili muškarca pobjegli, a Fazil je odmah prebačen u sarajevsku bolnicu ali je ubrzo izgubio svijest i pao u komu i nalazi se u reanimacijskom programu.

Trojica mladića su uhićeni nekoliko sati nakon napada te predani tužiteljstvu najprije zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Nakon saslušanja u Tužiteljstvu kazneno djelo je prekvalificirano u pokušaj ubojstva te im je pritvor određen zbog opasnosti da bi mogli ponoviti kazneno djelo./HMS/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer