Published On: Pon, kol 30th, 2021

Milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta!

Jasmina Izetbegović, unuka Alije i kćerka Bakira i Sebije Izetbegović, u petak se u Sarajevu udala za Ćamila Humačkića, vlasnika IT firme u Njemačkoj, na vjenčanju na koje je potrošeno kako se priča oko milion KM.

Bosanskohercegovačko vjenčanje godine bila je vijest u gotovo svim regionalnim medijima, a većinu pozornosti ukrao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je bio kum na vjenčanju.

Prof. dr. Skelić Dženan je na svom Facebook profilu prokomentarisao i najoštrije osudio čitavu “pompu” oko ovog vjenčanja, te između ostalog poručio svojim prijateljima da ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj neka se izbriše iz njegovih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Narod apsurda, narod koji se kune u jednoga Boga a klanja se i služi idolima mrtvih “vođa” i njihovih potomaka!

Ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj nek se izbriše iz mojih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

U društvu depresije i apatije, beznađa i besperspektivnosti koje svakoga dana ima sve manje stvarnih a sve više imaginarnih stanovnika ne graniči sa ludilom već jeste čisto ludilo podržavati nekoga ko milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta!

Gadi mi se moj vlastiti narod!

Gadim se samome sebi, što još uvijek vjerujem da će se probuditi klica razuma u bezumlju idolatrija!

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x