Published On: Sub, lis 30th, 2021

LUCIJA ŠARČEVIĆ ZA HMS: Moj sljedeći nastup u Supertalentu bit će drugačiji

“Sljedeći nastup bit će nešto drugačiji, i po pitanju scene, izgleda, ali i odabira pjesme. Detalje ne smijem otkrivati, pratite, jer se nastup bliži”, rekla je za Hrvatski Medijski Servis Lucija Šarčević, osamnaestogodišnjakinja koja trenutno sudjeluje u hrvatskom Supertalentu.

Piše: Magdalena Meter, Hrvatski Medijski Servis

Lucijin glazbeni početak seže u 2013. godinu, kada se uključila u crkveni i školski zbor. Tako je počela pjevati i svirati na različitim koncertima. Postala je i članica vokalne skupine Arabella, u sklopu koje svira i pjeva na crkvenim vjenčanjima, kao i na drugim nastupima humanitarnog, kulturnog i vjerskog karaktera.

 

“Nastup u Supertalentu je veliki uspjeh za mene, na što sam jako ponosna. Drago mi je što sam se na sceni predstavila baš onakvom kakva i jesam. Zauzvrat sam dobila predivne komentare, što je ispunjenje sna”, kaže Lucija.

Glazba njezina velika ljubav

Cilj joj je da glazba ostane njezina velika ljubav. Za sada nema neku veliku želju za stvaranjem ozbiljne glazbene karijere, što ne znači da je takva opcija do kraja isključena. Najbolje se pronalazi u pop pjesmama, kako domaćim tako i stranim. Duhovna glazba, također, zauzima posebno mjesto u njezinom životu. Ono što manje svira su domaći narodnjaci.

Nastup u Supertalentu je veliki uspjeh za mene, na što sam jako ponosna. Foto: Screenshot

“Postoji dosta mojih snova na kojima ću raditi i koje ću nastojati oživiti. Trenutno pohađam četvrti razred opće gimnazije, nakon kojeg je cilj uspješno položiti državnu maturu i upisati željeni fakultet. Želim se ostvariti u ulozi osobe koja će pomagati onima kojima je pomoć najviše potrebna. U svoje buduće zanimanje želim unijeti što više glazbe, vedrine i smijeha. To su neki od mojih ciljeva, ali tko zna gdje nas sve život može “odnijeti”, kazala je Lucija za HMS.

Slobodno vrijeme koristi za druženje s obitelji i prijateljima

Slobodno vrijeme koristi za druženje s obitelji i prijateljima. Voli odlaziti na probe zborova, vokalne skupine, različite nastupe i na susrete Frame. U slobodno vrijeme pogleda dobru seriju, film ili pročita knjigu.

Nakon prvog pojavljivanja u Supertalentu njezin život se u nekim stvarima promijenio dok je u nekim ostao isti. Trenutna situacija nosi dosta odgovornosti jer su se pojavile mnoge obveze koje je dužna odraditi u skladu sa svojim godinama i mogućnostima. Lucija se nada se da će trenutna atmosfera oko glazbe i nje ostati prizemna i jednostavna. /HMS/

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare