Published On: Sub, lis 30th, 2021

MILANOVIĆ O PRALJKU: Volio bih da vam srce otvore bošnjački političari, posebno oni iz SDA, da vam kažu ovo što govore meni

Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića su novinari pitali u petak i za komentar na uklanjanje murala u zagrebačkom Laništu.

“Ne vjerujem da bi to itko radio, moram vidjeti dokument. Ja to ne bi radio, govorim hipotetski, ali se isto tako korporativna imovina mora štititi. Postoji niz površina u Zagrebu koje se mogu iskoristiti za to. Prije nego to ideš uklanjati, budi oprezan, ali prije svega osiguraj površine. Srećom pa je Zagreb prljav i zapušten već 20 godina, može se naći prostora”, komentirao je predsjednik.

“Praljak nije problem, razgovarao sam s nekim bošnjačkim političarima pa sam ih pitao kako možeš uspoređivati Praljka i Mladića. ‘Pa znate stvar je komplikovana’, pa ako je komplikovana onda to nemoj svoditi na crtić Maša i Daša”, rekao je Milanović i dodao da svaki zločin u ratu nije isti.

“Kao što ni svako kazneno djelo nije isto, tako ni krivci nisu isti. Svaki zločin u ratu nije isti. Je li Mile Petković ratni zločinac? Mogu ga osuditi deset puta, Mile Petković nije ratni zločinac”, rekao je.

“Slobodan Praljak? Ja bih volio da vam srce otvore bošnjački političari, posebno iz SDA, da vam kažu ovo što govore meni. Ali nikad vam neće reći da ovi krvoloci iz Republike Srpske, u koje, opet kažem, Dodik ne spada, nikad neće reći da je to isto. Praljak je na kraju, umjesto da služi još par godina, sebi oduzeo život. Iako je bio u punoj snazi i ne tako star, pa ja imam neki respekt prema tome”, rekao je predsjednik./HMS/

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bruce Lee.
Bruce Lee.
28 dana prije

Svaki imalo zdrav razuman čovjek ima respekt prema događaju Slobodanu Praljku , jer uvijek je bilo bolji su šamari od prijatelja nego lažni poljubci mrzitelja , nažalost tako je.

Last edited 28 dana prije by Bruce Lee.
icoo
icoo
28 dana prije

Heroj i kao takav on mora biti cijenjen i vrednovan od Hrvata..

Klempo
Klempo
Odgovori   icoo
28 dana prije

Kapa dole Praljku.

Zigica
Zigica
28 dana prije

Ma nije ni Mladic bas toliki zlocinac. Pa pustao je zene i musku djecu do 14 godina.

Zigica
Zigica
Odgovori   Zigica
28 dana prije

Dobro bilo je nesto i ubijenih zena i djecaka ispod 14 godina, pa i beba, ali na tu masu ubijenih to nije znacajan broj.

Klempo
Klempo
Odgovori   Zigica
28 dana prije

Bilo je i onih što još žive u Njemačkoj.

Klempo
Klempo
Odgovori   Zigica
28 dana prije

Tako je Šibice.

Hrv1VukHrvatinić
Hrv1VukHrvatinić
28 dana prije

Bez obzira na sve ovozemaljske sudove on je za nas junak tj.heroj bio i ostao a muslimanima će se naplatiti podvala plačena ISILovim novcem no idemo po redu sada talibanija 23% mora otplatit sejdin dug a to je za početak ekonomsko iscrpljivanje holiday innovaca a spisak je podugačak ali ćemo sve po redu odraditi”naplatu”!

Klempo
Klempo
Odgovori   Hrv1VukHrvatinić
28 dana prije

👍👍👍👍

Klempo
Klempo
Odgovori   Hrv1VukHrvatinić
28 dana prije

Ničija nije do zore gorela, pa neće ni njihova.

Klempo
Klempo
28 dana prije

Ma zaboravite politički sud u Hagu. Sve je dirigovano I naređeno znamo odakle. Nemojte mošnjići misliti da su i Hrvati i Srbi ratni zločinci, a vi niste. I vi ste. Još kako.

Klempo
Klempo
Odgovori   Klempo
28 dana prije

Praljku kapa dole. On je bio pošten vojnik. Pomagao je I štitio druge narode.