Srijeda, 17 srpnja, 2024

Kako se sačuvati od terorizma?

Must Read

Od terorizma se možete sačuvati lijepim mislima i suosjećanjem s mrtvim Europljanima. Ponovite 48 puta “Je suis Charlie Hebdo, Je suis la Paris et je suis Bruxelles”. Svaki put kad pokraj vas prođe nepoznat čovjek ili žena, ponovite to isto 30 do 35 puta. Isprobano, svaki put kad to ponovite, s lijepim francuskim naglaskom, opasnost u vidu drugog ljudskog bića će nestati. U slučaju da opasnost u vidu drugog čovjeka osjetite u kakvoj čekaonici ili u autobusu, to isto ponavljajte 800 do 2000 puta. “Je suis Charlie Hebdo, Je suis la Paris et je suis Bruxelles” magične su riječi koje će, ako budete strpljivi i predani rečenoj mantri, učiniti da opasnost po vas i vaše bližnje prođe.

____________ piše: Veselin Gatalo l pogled.ba 

Istina, treba uvježbati naglasak. Ne dajte da vas ometu slučajnim snimkama mrtvih Kurda, Iračana, Afganistanaca, Sirijaca i ostalih nebitnih osoba ili da vas zbune onim materama i onom djecom koja plaču u blatu na tržnici ljudi zvanoj izbjeglički kamp, samo trebate 30 do 2000 puta ponoviti „Je suis Charlie Hebdo, Je suis la Paris et je suis Bruxelles“.

Možete se početi drogirati. Ne s travuljinama nego ozbiljnim drogama. Ako imate droge da se „ušikate“, i sam teroristički čin će vam proći neopažen. U blaženom beutu ćete, u slučaju terorističkog napada, dočekati eksploziju i, ako imate sreće, i vlastitu smrt. Jedna od prednosti takve borbe protiv terorizma je što vas neće biti briga za vaše bližnje jer će vam droga postati najbolji drug i najbliža obitelj. Ako ste bez droge, teroristički napad ćete prevladati time što ćete bjesomučno tražiti način da si priskrbite „šut“. Možete se i zaljubiti. Nećete primijetiti čudno komešanje oko sebe ni uzvike „Alah je veliki“, nećete osjetiti detonaciju ako niste dovoljno blizu iste da detonacija bude zadnje što ćete osjetiti. Proći će vam sve u blaženom tipkanju „viber“ poruka i slanju srca i naljepnica voljenoj osobi. Zabuljeni u mobitel, nećete osjetiti ništa osim ljubavi. Možda posljednji orgazmički trzaj bombe i bude nalikovao orgazmu? Ne zna se, nije se vratio nijedan da kaže da nije tako, kao što nema onoga koji bi posvjedočio da je zemlja doista laka kako nam požele na kraju.
Možete se zatvoriti u kuću? Ali, jadac! Morate izići, kad-tad. Valja smeće iznijeti, usmrdjelo bi se na balkonu. Valja i kupiti štogod, nije se dostava kod nas još toliko američki razvila da možete nabiti 350 kila ležeći u stanu i čekajući pizze i burgere. Ali, možete smanjiti rizik na minimum. Račune plaćajte prvi, u 9 i 2 minute. Pa bjež’ kući! Kupujte u 5 do 10, da vas kasirke zamrze. Ionako im je život u globalnom svijetu gori od onog u Islamskoj Državi. Plaća 400 maraka, ni zatrudnjeti ne smiju a da ne dobiju otkaz.

I ne mislite na to da ste u zemlji – rasadniku terorizma i da je ministar sigurnosti poluidiot. Ako možete… A ako ne možete, ponovite 10 000 puta „Je suis Charlie Hebdo, Je suis la Paris et je suis Bruxelles“… Nakon toga, garantirano, zaspat ćete mirni kao mala beba.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -