Published On: Pon, stu 5th, 2012

INCIDENT NA CESTI: Oficir MUP-a Srbije nalijetao na kolonu u kojoj je bio Nikolić

Kabinet predsjednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je sinoć da se u petak na autoputu dogodio incident i  da je Nikolić izrazio uvjerenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani

tomislav nikolic auto

“Predsjednik Nikolić je izrazio svoje puno povjerenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji se brinu o njegovoj sigurnosti”, dodaje se u iz Nikolićevog kabineta, bez navođenja bilo kakvih detalja o incidentu.

Nikolić je izrazio uvjerenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja.

Kako “Blic” saznaje, u pitanju je službeno policijsko vozilo koje se zaista neuobičajeno približilo koloni vozila pod pratnjom u kojoj je bio predsjednik Nikolić.

Kurir navodi da je visoki oficir MUP-a Srbije izazvao incident u petak oko tri sata ujutru kada je službenim automobilom nalijetao na kolonu vozila koja je pratila predsjednika Nikolića i više puta im presjekao put. Incident se dogodio na auto-putu Beograd-Niš.

– Predsjednik Nikolić išao je prema Kragujevcu. On je bio u „mercedesu“, a u automobilima iza i ispred njega bilo je obezbjeđenje – kazao je sagovornik Kurira.

Ovaj incident događa se u vrijeme zaoštravanja afere oko prisluškivanja. Potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je danas da je “nekome bio bitan uvid u kretanje njega i predsjednika Srbije”, a ne listing poziva.

Izvor “Blica” izjavio je danas da direktor policije Milorad Veljović traži da se pokaže nalog da bi se utvrdilo ko ga je potpisao i koja je jedinica unutar Uprave kriminalističke policije tražila listing Vučićevog telefona.

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare