Published On: Pon, stu 5th, 2012

TRAILER FILMA “SVEĆENIKOVA DJECA”: Kada pop buši kondome da podigne natalitet na otoku…

Objavljen je službeni trailer nove komedije hrvatskog reditelja Vinka Brešana Svećenikova djeca u kojoj glavne uloge imaju Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Dražen Kuhn, Marija Škaričić, Jadranka Đokić i Goran Bogdan.

 Nakon gotovo četverogodišnje stanke (od 2008. kad je snimio komediju Nije kraj) Vinko Brešan ponovno je snimio film čija je radnja smještena na mali hrvatski otok. Priča prati Don Fabijana, mladog svećenika koji počinje bušiti zapakirane kondome kako bi povećao natalitet u mjestu. Zajedno s prostodušnim trafikantom i pomahnitalim apotekarom potajno ukida svu kontracepciju na otoku.

Nakon početnih uspjeha, mnogih poroda i vjenčanja, stvari se počinju komplicirati. Naposljetku, na otok je primoran doći i biskup kako bi izvidio o čemu se zapravo radi…

Vinko Brešan je dosad režirao komediju Kako je počeo rat na mom otoku, najgledanije domaće ostvarenje od osamostaljenja (više od 300 tisuća gledatelja), film Maršal, koji je pogledalo oko 100 tisuća gledatelja, ali i uradak Svjedoci, jedan od međunarodno najpriznatijih domaćih filmova.

  

Film Svećenikova djeca u kina Hrvatske i BiH dolazi potkraj godine. (hrt/depo portal)

0 0 glasovi
Ocjena članka
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare