Published On: Pet, ruj 10th, 2021

IMUNITET KO U TITA: U tri dana napao Ustav, negirao Armiju BIH u Grabovici i kazao da neće u hrvatske krajeve jer ne želi da ga tamo gađaju kamenjem…

Govoriti protiv konstitutivnosti naroda koji predstavljaš, prema preuzetoj obvezi nije ništa drugo nego protuustavno djelovanje. Obavljati funkciju zaštite konstitutivnosti naroda i njegovih interesa na način da sve to ismijavaš nečasna je radnja koja bi u uljuđenim zemljama svijeta završila smjenom predsjednika koju bi pokrenuo Parlament. Takvog zakona, o opozivu nečasnog Predsjednika koji sramoti funkciju na kojoj sjedi na žalost nema. A OHR ga ne smjenjuje.

Poticanje govora protiv konstitutivnosti Hrvata, novogovor koji daje svojim biračima “Hrvata je samo 10% imaju 50% prava je ne samo laž nego i kazneno djelo širenja mržnje na osnovu nacionalne i vjerske opredjelenosti.

Negiranje Armije BiH u Grabovici, njenog zapovjednog lanca, njenog Šefika, Bakira, Rasima i Sefera u toj priči nije ništa drugo nego poticanje na vjersku i nacionalnu mržnju, te negiranje zločina. Kažnjivo po novome Inzkovom zakonu.

Teza kako ne ideš u hrvatske krajeve jer te nitko ne zove, a i ne želiš kamen u glavu, jeste predstavljanje Hrvata kao nasilnika, koji su toliko oholi, i žestoki da bacaju kamenje na tebe čim se negdje nađeš nezaštićen, evo već treći mandat. Umjesto da kaže “Nema tolerantnijeg naroda na svijetu, ja sa živi dokaz da su tolerantni, svaki drugi narod bi me davno poslao s ovog svijeta u džehenem” on Hrvate predstavlja kao radikalne katolibaniste.

Sve su to kaznena djela. Kao i Izetbegovićeva uvreda SPC-u  jučer i pravoslavcima u BIH.

Srbi će podići optužnice protiv Bakira, oni imaju ljude, al tko će Hrvatima napisati optužnicu protiv Komšića?

Oni znaju napraviti spojler na autu, organizirati molitveno bdijenje, turnir u nogometu, bodivo,  dobar autootpad, tvornicu za čokoladu i felge, al kako jebote napisati optužnicu?

guest
nije obvezno
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x