Subota, 13 srpnja, 2024

HRVATSKA Turiste iz BiH zbog “skromne” narudžbe istjerali iz pizzerije

Must Read
Advija Žiga rekla je kako je njezina obitelj sjela u pizzeriju Maslina u Drveniku, nakon čega su naručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala.
Jedna turistkinja porijekom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njezinu obitelj i nju tijekom ljetovanja u s5rpnju ove godine izbacili iz jedne lokalne pizzerije, jer je njihova narudžba bila skromna.

Advija Žiga rekla je kako je njezina obitelj sjela u pizzeriju Maslina u Drveniku, nakon čega su naručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vijeme ručka.

“Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest naručilo jednu pizzu”, rekla je Žiga, dodajući kako taj izgovor i nije baš najbolji za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.

“Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima nitko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda”, rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njezina obitelj, ali da je to vjerojatno posljednji put da će novac za godišnji odmor potrošiti na ovom mjestu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -