Published On: Uto, ruj 4th, 2018

Gnjevna Monica Lewinsky prekinula intervju zbog pitanja o Clintonu

Nekadašnja pripravnica u Bijeloj kući Monica Lewinsky prekinula je u utorak intervju s izraelskom novinarkom i napustila pozornicu tijekom konferencije održane u Izraelu pošto joj je postavljeno pitanje o bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu s kojim je svojedobno imala aferu.

Monica Lewinsky, danas aktivistica koja se posvetila borbi protiv zlostavljanja na internetu, sinoć je trebala dati intervju za izraelsku televiziju u Jeruzalemu, no pošto joj je novinarka postavila prvo pitanje o tomu očekuje li još uvijek i osobnu ispriku Billa Clintona, ljutito je ustala i napustila pozornicu, pišu izraelski mediji.

“Nedavno je u intervjuu za NBC bivši predsjednik Bill Clinton reagirao prilično gnjevno kada su ga upitali je li vam se ikada osobno ispričao. Očekujete li vi još uvijek ispriku, osobnu ispriku?”, upitala ju je novinarka Jonit Levi.

“Žao mi je, ali ovo neće ići “, kazala je 45-godišnja Lewinsky, sišavši potom s bine.

Prije nešto više od 20 godina bila je pripravnica u Bijeloj kući, a postala je poznata nakon afere s Clintonom.

Nakon prekida intervjua na Twitteru je objasnila da je prethodno jasno dogovoreno o čemu će se u intervjuu razgovarati, a o čemu neće. “Isto mi je pitanje voditeljica postavila i dan ranije. Rekla sam joj da ono prelazi sve granice, a kad mi ga je sutradan ponovno postavila na pozornici, očigledno ne poštujući naš dogovor, postalo mi je jasno da sam prevarena”, tvitala je Lewinsky.

Clinton je u intervjuu u lipnju kazao da nikada nakon afere više nije osobno razgovarao s Monikom Lewinsky no da je “javno, i ne samo jedanput, kazao da mu je vrlo žao”, prenosi Hina.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare