Published On: Čet, kol 15th, 2019

GDJE TI JE KOMŠOGLU KARDINALE? Evo ga, sad o Gospojini, priča o ravnopravnosti Hrvata…

I umjesto da je kao kardinal u BIH poslao pismo Papi u kojem bi od njeg izričito zatražio da ne odobri agreman Komšićevom poslaniku u Vatikan, uz pojašnjenje da bi primanje tog čovjeka, kojeg šalje Komšić, u Vatikan, Hrvatima u BIH bio znak da ih Sveta Stolica uopće ne percipira kao politički narod, on je Komšića pozvao na Uskršnji domjenak i tucao se s njim. Smješkao se s njim.

Primajući njega i njegove ljude koji su ovom narodu prijetili mjesecima prije izbora najpogrdnijim porukama, ugošćavajući ih kao humanoide, kao ljude s moralom i integritetom.

Branimira Jukića. Slavena Kovačevića. I ostale koji otvoreno, bez US sankcija zagovaraju dokidanje konstitutivnosti.

Puljić jako dobro zna koje su poruke silovanja i nabijanja na kolac poslane s Komšićevih skupova. Nimalo kršćanske. Pa opet zovnuo ga je. Ničim vezan, bez obveze on ga je pozvao. Zašto? Zašto umjesto hrvatskog radnika, hrvatske sirotinje, umjesto bilo kog drugog on odluči pozvati onog koji je instrument za tiraniju nad ovim narodom?

Čime te je kupio Puljiću? Što ti je obećao? Zašto ne priznaš to svom narodu za koji si navodno toliko zabrinut?

Što je mali Vinko dobio kao igračku u zamjenu za slikavanje s tiraninom?

Na zaprepaštenje cijelog katoličkog puka u BiH Vinko Puljić o Uskrsu je učinio to.

On danas govori o nepravdi i neravnopravnosti.

Znate šta kardinale, hajde se Vi malo dogovorite sami sa svojim superegom, jeste li za ravnopravnost Hrvata u BIH ili vam je do tucanja.

Ugodan dan.

Nećemo vam objaviti priopćenje. Neka Vam ga Komšićevi mediji objavljuju.

 

Inače FYI: Ured Vinka Puljića, postavio je u dva navrate direktore BHRT-a iz reda Hrvata. Mi nismo molitvena zajednica niti udruga katolika. Mi smo narod. Mi ne plaćamo porez ovoj državi da bi nam kardinali i monsinjori postavljali svoje žentilne dečkiće za direktore. Ne ulazimo u crkvene odaje, ne ulazite ni vi u prava koja pripadaju narodu. Skinite se s kičme naroda. Ovo nije otomanski kalifat. Ahdnama je davno završila.

I ako se možda budete odlučili, za promjenu, baviti vjerskim pitanjima, umjesto političkim, ne znamo znate li no u Međugorju Vam grupa biznismena ismijava Gospu. Stavljaju joj riječi u usta i šprdaju se s njom. Već 40.000 puta. Već 38 godina. Možda je vrijeme da se više posvetite tome a politiku prepustite političarima. Naša prava na TV kanal nama. Ne vama. Jer ovo  prelazi sve granice.

Danas je Velika Gospa. Mi štujemo i volimo Gospu. Pa vas u dobroj namjeri informiramo o tome.

JE LI VATIKAN SVJESTAN ŠTO JE PULJIĆ URADIO? U prvom redu majorizatori Hrvata-katolika i njihovi pomagači

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare