Published On: Čet, stu 8th, 2018

Fašizam je sa SDA FTV metastazirao na SDA HRT

Predsjednik SDA Hrvatske, Armin Hodžić kazao je na HRT da je neprihvatljivo da hrvatski predsjednik u BIH Čović pije kavu sa srpskim predsjednikom Dodikom, i zamislite “otvoreno se s njim sastaje” i da su to Bošnjaci kaznili.

Zamisli da predsjednik HSS-a u BIH na BHRT izjavi kako je neprihvatljivo da Armin Hodžić u Hrvatskoj bez dozvole Hrvata, odlazi na skijalište, koje mi nismo dopustili, i da smo stoga kaznili Bošnjake i u Sabor RH im imenovali svoje Bošnjake.

Inače Armin smatra da nije lijepo da se Plenković miješa u unutarnja pitanja BIH. No posve je normalno da šef stranke Bošnjaka u RH smatra kako ima pravo određivati pravac kretanja i društvo s kojim se smije družiti predstavnik hrvatskog naroda u BIH.

Inače, antifašistička liga Poskoka smatra kako Dodik nije u NYC slao diplomate koji su šurovali s teroristima koji su rušili NYT towerse. Dok SDA stranka ArminaHodžića jeste u SAD poslala Huseina Živalja koji je šurovao s Muslimanskim bratstvom te tako dospio na US crnu listu. Isti je bio uključen u posao davanja BH putovnice Bin Ladenu.

Antifašistička liga Poskoka smatra da se Armin Hodžić treba ograditi od SDA BIH, ukoliko namjerava biti prisutan u RH politici, pošto je RH službeno protiv terorizma, i izrazila je sućut za ubijenih 3000 Amerikanaca. CIA je izvjestila 2006-e da je 6 pripadnika Armije BIH sudjelovalo u napadu na WTC. Ne znamo je li im SDA dao dozvolu da se smiju družiti s tim ljudima, ali smo sigurni da im Bošnjaci nakon toga, nisu nametnuli po katni, predsjednika.

Armin inače kao i svi Bošnjaci jako voli Bosnu i Hercegovinu, no tvrdi da preko njegovih usta, dok je živ termin Republika Srpska neće izići preko usta. On to zove “manji BH entitet”.

U procesu shvaćanja fašizma kao normalne političke doktrine u Bošnjaka, po principu “nama je dozvoljeno čak i javno negirati imena institucija BIH a vama je dozvoljeno ono što mi kažemo da je dozvoljeno, inače ćete biti kažnjeni”, mladi i neiskusni Hodžić istakno je još jedan prilično fašistički prijedlog SDA, govoreći o Domu naroda.

On je istaknuo kako je SDA predlagala da se pitanje vitalnog nacionalnog interesa onemogući na sva moguća pitanja te da se donese popis pitanja na koja se može istaknuti vitalni nacionalni interes. Hodžić time pokazuje da ne shvaća što je vitalni nacionalni interes. Ili shvaća no se pravi Hodžić.

Uzmimo primjerice da Vlada FBIH , neki primjerice hrvatski ministar predloži takav zakon koji bi znatno otežao uzgoj ovaca. I njihov uzgoj učinio daleko skupljim. Premda ovca nije nacionalna kategorija i uzgajaju je svi narodi, jasno je da kod Bošnjaka ovca, odnosno ovan, u Islamu imaju izuzetno značenjem prilikom Kurban Bajrama. Poskupljenje proizvodnje kurbana, pogodilo bi koji narod? Pogodilo bi najviše bošnjački narod. Što misli mladi Hodžić, imaju li Bošnjaci pravo istaknuti vitalni nacionalni interes kod odluke Vlade Federacije da treba poskupjeti kurbane? Naravno da imaju.

Isto je i sa svim ostalim pitanjima. Jako je teško, bilo koju temu odvojiti od teme vitalnog nacionalnog interesa, a tvrditi da se on povlači za svaku glupost naprosto je zločesto. Hodžić je vjerojatno aludirao na kladionice, no isto bi reagirala bošnjačak politika, da su Hrvati predložili negativan zakon za aščinice. Pošto većinu aščinica u BIH drže Bošnjaci.

Poskok.info