Published On: Čet, stu 8th, 2018

Nesvjesno ili namjerno, no bošnjačka politika sada sama ubija Komšića

Tvrdeći da oni nisu njega izabrali zbog njegovih kvaliteta, i da im uopće nije nešto nego su ga izabrali kako bi mali Čovića, budući da su željeli kazniti ono što Čović govori i radi bošnjačka politika priznala je nekoliko jako nezgodnih stvari, ne samo za njih. Nego i za Komšića.

  1. Ukrako oni priznaju da Komšić nema svoju bazu. Svoje birače. Ti ljudi nisu Komšićevi sljedbenici , ne zanima ih njegova ideologija. Oni su primarno mrzitelji Dragana Čovića. U izboru da dočekuju Komšića cvijećem ili bacaju kamen na Čovića oni će izabrati ovo drugo.
  2. Komšić je Predjsednik ne samo bez zemlje, nego i bez naroda. Niti ga poštuje hrvatski narod, koji je izdao ,niti narod koji ga je postavio. Jer on nije postavljen radi programa, radi ideje, radi neke realne političke emocije. Jedina emocija koju je Komšić ponudio bila je emocija mržnje prema slabijem.
  3. Stoga on svojim biračima ne duguje ništa. Kad ih sretne neće pričato o napretku, o tome što treba činiti. Jer on je već sve učinio. Njegova misija je ispunjena. Maknuti Čovića. Za sve ostalo tu je SDA. I Šefik Džaferović. A na Komšiću je da samo iduće četiri godine, ugađa supruzi, i troši pare naroda kojeg je ponizio. Iako on tvri da on nije ponizio narod svog oca, nego Čovića.

Nisi Željko. Izdao si i ponizio si nas.

Nisi vlasnik neke zavidne sudbine, al ako je sve u novcu, i ako se već za to prodaje, to je ok. Uspio si. Uživaj.

4. I na kraju nimalo važna stvar – Bošnjačke elite ovim načinom pojašenjena priznaju da su skrenule u fašizam. I da ne poštuju institucije BIH. Daytonska Federacija BIH je sustav konsocijacije. Hrvati nemaju pravo birati politike Bošnjaka, niti ih usmjeravati. Jer su Bošnjaci suveren narod koji sam crta svoj politički put. Isto tako prema Ustavu FBIH Bošnjaci nemaju pravo određivati što će pričati hrvatsli lider, s kim će se sastajati i kakav će imati politički put. Ako se konzumiranje funkcija uvjetuje političkim pokoravanjem i to se onda na TV ponavlja kao princip, po kojem se Hrvat mora ponašati ako želi dostići karijeru Željka Komšića, gospodo, valjda vam je jasno da ste zastranili u fašizam. Postojeći Izborni zakon omogućuje Bošnjacima fašizam nad Hrvatima. On je na sreću srušen.

5. Bošnjaci su nam nametnuli čovjeka koji smatra da je sporzaum Cvetković Maček sporazum kpoji je potpisao neki gospodin Maček Cvetković. To ne govori samo koliki je glupan Komšić. To govori da radikalni Bošnjaci (ne dakle svi) vole da nam nameću glupane. I da ih u svijetu predstavlja glupan. I to je isto jedna poruka, kuda ide Bosna. Ne i Hercegovina.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare