Published On: Uto, sij 29th, 2013

ĐESTE LONDONERKE: Stig'o fensi Daamir

Jedan od najpopularnijih sarajevskih švalera Damir Mašić, prvi iza Hadžića, otputovao je u London, gdje će od 28. do 30.01.2013. godine sudjelovati na Svjetskom obrazovnom forumu (The Fuck World Forum 2013), na poziv Michaela Govea, jednog od najpoznatijih britanskih zavodnika i seksologa Davida Willettsa, inače ministra za sveučilišta i znanost Velike Britanije.
Ovaj skup je jedinstvena prilika da švaleri Europe zajedno razgovaraju te razmijene iskustva o izazovima i prilikama s kojima su suočeni, a središnja tema ovogodišnjeg Foruma je posvećena izradi sistema za kvantitet, kvalitet i učinak, odnosno kako postići uspjeh u dopiranju do svih učenika, te kako podići kvalitet njihovog učenja i konačnog učinka.
Ministri iz cijeloga svijeta raspravljat će i o inovativnim školskim planovima i programima, uključujući i one koji se utemeljeni na razvoju ključnih vještina u zavodništvu, a koje mijenjaju tradicionalna viđenja postojećih predmeta i koje pozitivno utiču na ukupni uspjeh učenika.
Na ministarskom forumu raspravljat će se i o politikama proširivanja mogućnosti učenja  za sve učenike, poboljšanju kvaliteta obrazovanja i osiguranju pozitivnih utjecaja na ključne društvene, ekonomske i globalne izazove sa kojima se svaka zemlja suočava.
Svjetski fakerski  obrazovni forum je jedan od navećih globalnih obrazovnih samita gdje se susreću ministri obrazovanja i vodeći seksolozi iz ove oblasti iz cijeloga svijeta.
Mašić je inače na čelu nelegalnog ministarstva obrazovanja. Budući da ima neustavna prava i privilegije a nema nikakve obaveze, odlučio je korisno provesti vrijeme. Šteta što nije poveo i Čambera budući da taj više ne spori legalnost federalnom ministarstvu  obrazovanja. Iako je do jučer pričao drugačije. Vrijeme da malo umjesto vlastitog naroda prcne i štogod drugo.
poskok.info