Published On: Pet, ruj 21st, 2018

BLOG SLOBODANA VASKOVIĆA ´Uhićen jedan od suučesnika u prikrivanju ubojstva Davida Dragičevića´

Prema Vaskovićevim informacijama, sumnja se da je A. K. “montirao snimke videonadzora”, ali se ne precizira kojeg ili kojih

Uprava krim-policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhitila je jučer osobu A. K., koja je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom, objavio je na svom blogu banjalučki novinar Slobodan Vasković.

Iz MUP-a RS-a još nije stigla potvrda ove informacije.

S druge strane, Vasković navodi da mu je ova vijest potvrđena iz dva izvora. Riječ je, navodno, o osobi bliskoj Đorđu Rađenu (vlasnik kuće za čiju navodnu pljačku su iz MUP-a RS-a optužili pokojnog Davida).

Prema Vaskovićevim informacijama, sumnja se da je A. K. “montirao snimke videonadzora”, ali se ne precizira kojeg ili kojih.

Uhićeni A. K. je, prema tvrdanja Vaskovićevih izvora, osumnjičen da je jedan od suučesnika u prikrivanju likvidacije Davida Dragičevića.

– Akcija uhićenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhićen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalnih djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su sudjelovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci – naveo je na svom blogu Vasković.

Dnevnik.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare