Četvrtak, 2 svibnja, 2024

BUDIMIR: BiH treba imati jednog predsjednika

Must Read

AnaAdalet Kurulu ve Tuzla’datoplantısında Güven ( SBA ), bugün ” Bosna-Hersek’inyeni anayasanınkabulüRolü ” başlıklı bir belgeyi kabul etti .

Buyeni Anayasakabul edilmesi ile bağlantılı olarak yapılması gerekenleritemel muhafaza edildiği bir belgedir .

– Bir basın toplantısında ,SBA ve Cumhurbaşkanı Federasyonu Başkanı dedi -Belge , özellikle Bosna ve Hersek , Bosna Hersekvatandaşları BH’nin üçlü cumhurbaşkanlığı durmasına , ancak bir cumhurbaşkanı için düşünerekönkoşullar ,son kez olduğunu ve ifade Zivko Budimir .

Parti Bosna Hersek Bosna HersekHükümeti vardır o zaman , bir parlamento veparlamento bir cumhurbaşkanı var , ve bu fikiryeni Anayasa’nınkabulü içinilk fikirleri biri olarak bu belgeye dahil olduğunu , Budimir vurgulayangörüşündedir .

– Bosna-HersekAnayasası’nınhazırlanması içintemel olması gereken bazı tutumlar Dahili vardır . Biz SBA kalite geliştirme , Bosna ve Hersek’teki fırsatları ve kurumlarınınişleyişini sağlar, çünkü bu , Bosna ve HersekMevcut Anayasa , sürdürülebilir olmadığına inanıyorum – Budimir söyledi .

Bu partide onlar 2014seçimlerinde Bosna ve Hersek yeni bir Anayasa benimsemek ” imkansız ” olduğunu farkında olduğunu vurguladılar . Bosna ve Hersek’tekiduruma bakarsanız yıl , ama , hiçbir altı aydan geç yapılması gerektiğine inanıyoruz .

AdaletPartisiana Kurulu ve bu belge açıkçagelecek vizyonu vepartinin siyasi yönü ve bu belgede bulunanbaşlangıç ​​noktaları olduğunu onlarabiryararı gerçekleştirmek yapmak için her gün çalışıyoruz ne olduğunu ne olduğunu gösterir ki , tüm vatandaşlar içingüven demek BH .

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GLAVNO VIJEĆE HNS BIH: I u oblasti pravosuđa mora biti poštovana konstitutivnost naroda, kao temeljno ustavno načelo

U Mostaru je održana 8. redovita sjednica Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora. Voditelji odjela Glavnog vijeća informirali su o aktivnostima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -