Utorak, 30 travnja, 2024

Mali Nermin plaši Sulejmana: Platforma će se teško održati, ne isključujem mogućnost rekonstrukcije Vlade F BiH

Must Read

Zbog odnosa Stranke demokratske akcije prema za državu ključnom dokumentu, kao što je Prijedlog proračuna institucija i međunarodnih obveza BiH, sasvim je izvjesno da će doći do političkih poremećaja unutar Platforme za uspostavu vlasti u FBiH, koju čine SDA, SDP, NSRB i HSP, koji se može reflektirati i na rad Vlade Federacije BiH, kazao je (nezakoniti, op dnevnik.ba) premijer FBiH Nermin Nikšić.

Nikšić je najavio otvoreni razgovor s ministrima iz SDA na sutrašnjoj sjednici Vlade FBiH.

“Ukoliko dođe do razlaza unutar Platforme, i SDP-a i SDA, kao ključnih i najvećih stranaka, ako one ne budu mogle više zajedno, teško je očekivati da će koalicija funkcionirati na jednoj razini dobro, a na drugom da ne funkcionira nikako”, izjavio je Nikšić.

 Nermin Nikšić: Platforma će se teško održati, ne isključujem mogućnost rekonstrukcije Vlade F BiH

Nikšić je kazao kako će se osobno potruditi da svi problemi budu prevladani na najbezbolniji način.

“Ja ću se poruditi, i to ću zaista sutra kazati ministrima, da mi ostanemo onakva Vlada kakva smo dosad bili, i da nastavimo raditi jedinstveno, kao tim. Jer, još nije donesena nikakva odluka, nitko nije istupio, niti je išta pokrenuto”, naglasio je Nikšić.

On je također kazao, ali ne kao premijer FBiH, nego u funkciji glavnog tajnika SDP-a BiH, da je za njegovu stranku neprihvatljivo da sa bilo kojom strankom, pa i SDA, radimo na istom projektu i surađujemo, a da ne glasamo za ključne stvari kao što je državni proračun.

“Bojim se da će to dovesti do političkih posljedica koje će teško održati Platformu na svim razinama vlasti u BiH”, naglasio je Nikšić dodavši kako pritom ne isključuje i mogućnost rekonstrukcije Vlade FBiH. ( Anadolija)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -