Nedjelja, 5 svibnja, 2024

RADONČIĆ: Poručeno nam je da se mora izmijeniti Izborni zakon i stabilizirati hrvatsko-bošnjačke odnose

Must Read

RADONČIĆ: Poručeno nam je da se mora izmijeniti Izborni z

Nakon sastanka lidera stranaka s visokim predstavnikom Europske unije za vanjske poslove i sigurnost politiku Josepom Borrellom medijima se obratio lider Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić.

Kako je rekao, dobili su poruku koju su i očekivali, a to je da će Europska unija obratiti mnogo više pažnje na Bosnu i Hercegovinu.

– Poručeno nam je da ćemo imati duboku naklonost i još su energičniji da se moraju riješiti strateška pitanja, poput izmjena Izbornog zakona i stabiliziranja hrvatsko-bošnjačkog i drugih odnosa. Vjerujem da je ovo danas dobra stvar, da ovo treba biti stimulans za nas da još hrabrije završimo obveze. Sutra nastavljamo pregovore vezano za izmjene Izbornog zakona – rekao je Radončić, prenosi Dnevni avaz.

- Advertisement -

40 COMMENTS

    • Nije Fahro bošnjački izdajnik – Fahro je samo suncokret. Na žalost, Fahro je ipak politički diletant i slažem se da neće preći cenzus jer je više puta prevario i prijatelje i neprijatelje pa mu više nitko vjeruje 🙁 !

      SDA i islamisti su vječni 😎 , Fahro, Nermin i osuunećena opozicija mogu samo skupljati loptice oko terena i dodavati ih Bakiru i SDA 😎 !

  1. Bošnjaci kao narod ne postoje, a hrvatsko-muslimanski odnosi su toliko narušeni zahvaljujući podlosti muslimana, da ih ni tri buduće generacije neće stabilizirati.

  2. Politika štapa i mrkve se nastavlja.Radončić je mrkva a Čovke zec.Kolateralna šteta bi trebao biti Dodik.Baš lijepu politiku vode u BiH.

    • Some, smiri se. Lik je samo rekao što je Eu zapovjed. Imate posljednju šamsu pred izbore, da zakon mijenjate. Inače dolazi, neizbježno- uzmi ili ostavi. Pa ti ostavi, stisni petlju.

  3. Dogovor između Hrvata i Bošnjaka slabi svetosavski nacionalizam u BiH…a mogući ne dogovor jača upravo to..nema trećeg puta..😀

  4. Gotovo svi austrijski mediji danas izvještavaju kako je Sveučilište u Beču pokrenulo postupak provjere doktorskog rada austrijske ministrice pravosuđa iz redova stranke Zelenih, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Alme Zadić.Zaključak:Mošnje žive u laži, od laži, laž ih je izmislila i uništila, stigla ih je i glad.. 😁

  5. nemate šanse mahalaši!
    naša figa je u našem džepu, a vaša u vašem džepu!!!
    DODO NE BRINI, NASTAVLJAMO DALJE DO RAZVALJIVANJA tzv. bih…

  6. Ne želimo u nikakve saveze,zajednice niti išta dijeliti s musleemanima iz 23%! Sada smo trenutno na silu ugurani u pfederaciju s muslemanima ali neće dugo ,što prije se razdružit od islamofašista iz 23% financije,školstvo,vojsku,policiju itd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -