Published On: Sri, sij 8th, 2020

IZJAVA KOJU NIJE SMIO REĆI: Tvrdnjom da su tek samo Bošnjaci i političko Sarajevo = BIH, pristao je na 23% države

Iako je redovno za separatizam optuživao druge Izetbegović je izjavom da je Kolinda Grabar Kitarović narušila odnose s BiH (čitaj Bošnjacima i političkim Sarajevom)  Bakir Izetbegović jasno  je dao do znanja što točno SDA smatra Bosnom i Hercegovinom. Njen jako malen dio.

Onaj dio koji se doista zamjerio s Kolindom Grabar Kitarović. Za razliku od 77% BIH koji je s Pantovčakom popravio odnose.

Nitko Izetbegovića nije prisilio na to priznanje.

Sam je to rekao. Mi , s  23% BIH , smo jedina BIH. Samo smo mi BIH.

Naše politike bošnjačke, su reprezent BIH, ne srpske i ne hrvatske. Kao 90-ih kad je Milošević uvjeravao svijet da je njegov stav stav cijele Jugoslavije.

Budući da iz ostalih sarajevskih partija nema reakcije na Izetbegovićevu izjavu može se zaključiti da je i njima teza, kako je BIH 23% zapravo BIH normalna.

 

Bošnjacima svakako čestitamo proglašenje nacionalne države.

Nitko se nije nadao da će to tako jednostavno proći.

Dodajmo ovome da u Sarajevu već dulje vremena kola fraza kako je Komšić u Predsjedništvu 2:1 za BiH pri čemu bi valjda nametnuti srpski predstavnik Srbima bilo 3:0 za BIH. Dakle BIH je samo tamo gdje Bošnjak nametne drugome.

Radi se o rječniku fašizma. Na koji još nitko od Hrvata nije reagirao.

Hrvati u BIH – čudnovato pleme, koje znanstvenici još nisu dokučili. Antropolozi ih intezivno istražuju od ubojstva obitelji Anđelić i ubojstva Leutara, kada su im postali poznati kao pleme koje ne reagira. Navodno vuku korijen iz Tibeta. Vole narodnjake, kladionice.  I vole šutnju.

Poskok.info