Subota, 27 travnja, 2024

BARABO ANTE NE MUDRUJ: Počitaj Ustav RH. ZDS je ubijao i prodavao Hrvatsku Talijanima i Njemcima. Pod ZDS silovali ste u Gabeli 1992. I uzvikivali “Tekbir”

Must Read

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske trebao je biti u programu obilježavanja 28. godišnjice VRO „Maslenica ’93.“ u Zadru.

No, Milanović je odbio sudjelovati u protokolu i vraća se u Zagreb. Isto je uradio i admiral Robert Hranj i drugi zapovjednici.

Milanović je odbio sudjelovati u obilježavanju kad je saznao da u protokolu sudjeluju i dvije osobe koje na sebi imaju natpis ‘Za dom spremni’.

O svemu se predsjednik telefonom čuo i s premijerom Andrejem Plenkovićem te je krenuo natrag u Zagreb, javlja N1.

“On se okrenuo i bacio nas u smeće davno, ako se sjećate njegove izjave”, kaže jedan HOS-ovac.

Ante Baraba Knez iz zadarskog HOS-a kaže kako su oni službeno dio protokola obilježavanja akcije.

“Prilikom dolaska ovdje rečeno nam je da ljudi koji su u protokolu idu na polaganje vijenaca. Mi smo u protokolu kao sve udruge Domovinskog rata. Nije bilo nikakvog vrijeđanja gospodina predsjednika, nije bilo ni u planu. Postrojili smo se na početku, protokol je počeo. Ono što Milanović je napravio u Novskoj i sad je napravio.

Nek’ dođe pred mene nek’ mi kaže da mu ovo smeta, ja ću mu reći razlog. Ja i moja braća smo pod ovim znakom krv prolili… “, govori.

Neka ugledni HOS-ovac odgovori je li u rat išao boriti se za pravo na ZDS ili za pravo na Hrvatsku?

I je li pročitao Ustav RH?

 

 

M0žda Milanović privatno i može biti na tom skupu no kao Predsjednik koji štiti Ustav ne.

HOS-ovci krenite čitati . I ti Ante. Barabo. Vakat vam je. I prestanite govoriti o časnoj borbi. U Hercegovini ste kao HOS rušili srpske crkve, klali i silovali Srpkinje. Ubijali civile.  I bili odani Rasimu i  Aliji. Za početak, izručite nam Miroslava Hrstića. Ustaškog krilnika. Druga Štefice Galić i Svetlane Broz. I ispričajte se Hrvatima u BIH za kolaboraciju s džihadistima.

 

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -