Published On: Čet, lip 18th, 2020

SDA, Komšić i antisemitizam

Ako itko vodi antižidovsku politiku u BIH vodi je SDA kao i njihovo krilo koje ne ide na džuu petkom – DF.

SDA je u ratu imala oformljenu Handžar diviziju, koja je tijekom Drugog svjetskog rata ubila na tisuće Židova i Srba u Sarajevu. Te 420 Hrvata i 400 Bošnjaka.

SDA je u glavni štab Armije primila i ustaški HOS.

Isto tako Komšić je u svom uredu držao portret antisemite Blaža Kraljevića.

SDA i DF i danas drže niz ulica u Sarajevu danih po antisemitima i nacistima.

SDA i DF nisu reagirali kada se na FB stranici Nasera Orića slavio Hitler, kada su stotine Bošnjaka pozivali Adolfa da se vrati i poubija Židove.

Jasno je čiji je igrač Naser Orić. Za koju partiju diše. Za antisemitski SDA.

U Zenici se pod plaštom SDA gazila židovska zastava. Znate to je ono kad je Finzi šutio. Može se poubijati i posljednji Židov u Sarajevu FInzi će šutjeti dok mu Bakir ne da mig. On je njihov Židov. Ne židovski Židov.

Dodajmo ovome da je na skupu Željka Komšića, njegovo biračko tijelo i fanovi , razvuklo baner na kojem su kao u doba progona Židova pozivali da se Komšić obračuna s Kolindom Grabar i Draganom Čovićem.

Komšić je uz Slavu Kukića i Emira Suljagića jedan od idejnih začetnika ideje uvođenja HSP-a u vlast 2011 godine nakon čega su ustaše iz HOS-a ušle u prava u FBiH.

Tada su ujedno opljačkani Aluminij i Eronet.

Upravo je nacistima iz HOS-a Komšić omogućio pravo na penziju/mirovinu u BIH. Putem vlade Platforme čiji je idejni suzačetnik.

Pravo pitanje je – Zašto se State Department i US ambasada spustila tako nisko da danas u 21 stoljeću primaju pisma pronacističkih stranaka.

Ako im je pak taj argument nedovoljan, treba li ponavljati da je Armija BIH koju je stvorio SDA, Armija koja je dala najveći broj napadača na WTC?

Je li sada jasnije zašto se Željko Komšić prilikom posjete žgarištu WTC-a nije ispričao američkom narodu za zločin koji su počinili njegovi suborci?