Published On: Pet, sij 22nd, 2021

BARABO ANTE NE MUDRUJ: Počitaj Ustav RH. ZDS je ubijao i prodavao Hrvatsku Talijanima i Njemcima. Pod ZDS silovali ste u Gabeli 1992. I uzvikivali “Tekbir”

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske trebao je biti u programu obilježavanja 28. godišnjice VRO „Maslenica ’93.“ u Zadru.

No, Milanović je odbio sudjelovati u protokolu i vraća se u Zagreb. Isto je uradio i admiral Robert Hranj i drugi zapovjednici.

Milanović je odbio sudjelovati u obilježavanju kad je saznao da u protokolu sudjeluju i dvije osobe koje na sebi imaju natpis ‘Za dom spremni’.

O svemu se predsjednik telefonom čuo i s premijerom Andrejem Plenkovićem te je krenuo natrag u Zagreb, javlja N1.

“On se okrenuo i bacio nas u smeće davno, ako se sjećate njegove izjave”, kaže jedan HOS-ovac.

Ante Baraba Knez iz zadarskog HOS-a kaže kako su oni službeno dio protokola obilježavanja akcije.

“Prilikom dolaska ovdje rečeno nam je da ljudi koji su u protokolu idu na polaganje vijenaca. Mi smo u protokolu kao sve udruge Domovinskog rata. Nije bilo nikakvog vrijeđanja gospodina predsjednika, nije bilo ni u planu. Postrojili smo se na početku, protokol je počeo. Ono što Milanović je napravio u Novskoj i sad je napravio.

Nek’ dođe pred mene nek’ mi kaže da mu ovo smeta, ja ću mu reći razlog. Ja i moja braća smo pod ovim znakom krv prolili… “, govori.

Neka ugledni HOS-ovac odgovori je li u rat išao boriti se za pravo na ZDS ili za pravo na Hrvatsku?

I je li pročitao Ustav RH?

 

 

M0žda Milanović privatno i može biti na tom skupu no kao Predsjednik koji štiti Ustav ne.

HOS-ovci krenite čitati . I ti Ante. Barabo. Vakat vam je. I prestanite govoriti o časnoj borbi. U Hercegovini ste kao HOS rušili srpske crkve, klali i silovali Srpkinje. Ubijali civile.  I bili odani Rasimu i  Aliji. Za početak, izručite nam Miroslava Hrstića. Ustaškog krilnika. Druga Štefice Galić i Svetlane Broz. I ispričajte se Hrvatima u BIH za kolaboraciju s džihadistima.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>