Utorak, 21 svibnja, 2024

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Par onesviješten od droge leži u automobilu dok je na stražnjem sjedalu njihova izgladnjela 8-mjesečna kći

Must Read

Par s Floride policija je zatekla kako onesviješteni leže u automobilu dok se na stražnjem sjedalu nalazila njihova pregladnjela osmomjesečna kći.

Policija je par zatekla u četvrtak u ranim jutarnjim satima dok su drogirani i onesviješteni ležali u automobilu, a vozačeva strana je bila otvorena. Automobil se nalazio na parkiralištu u gradu Delandu na Floridi, a policajka koja je prva došla do njih u 3:15 sati ujutro po lokalnom vremenu, baterijom je osvijetlila automobil i vidjela da se u njemu nalazi i njihova osmomjesečna kći, navodi WFTV.

Policija je izjavila kako je osmomjesečna curica na sjedalu bila preznojena i pregladnjela, a njezine pelene su bile toliko pune da joj se sadržaj fekalija curio niz noge.

Policajka je pri pretresu nosio i kameru, a nedugo nakon toga, muškarac se probudio te je na pitanje što rade onesviješteni na parkiralištu s bebom  u autu, samo rekao: ‘Ispričavam se’.

Roditelji djevojčice, 34-godišnja Kimberly McCaffrey i 33-godišnji Sean Gannon su potom uhićeni, a u automobilu su pronađeni i ostaci droge. Na Gannonovoj ruci vidljivi su tragovi intravenoznog uzimanja droge, a u njegovom lijevom džepu je pronađena i šprica koju je koristio.

Ispričao se policiji

McCaffrey je uhićena zbog posjedovanja droge i zanemarivanja djeteta, dok je Gannon osumnjičen za vožnju bez vozačke i posjedovanje droge.

U policijskom izvješću se navodi i da je dijete bilo prljavo te da se vidi da nije bilo duže vremena okupano kao i to da je djevojčica bila toliko gladna da je pružila ruke čim je vidjela praznu bočicu.

Kad se McCaffrey probudila, nije znala gdje se nalazi, a imala je i poteškoća sa spelovanjem svojeg imena, navodi se dalje u izvješću.

U automobilu pronađeni ostaci droge i šprica

O incidentu se oglasila i Kimberlyna majka koja je rekla da je “sve ovo već jako puno puta prošla sa svojom kćeri” te da ne želi preuzeti skrbništvo nad unukom.

Paru je beba oduzeta, kao i dvoje starije djece, a treutačno su svi privremeno udomljeni kod jedne obitelji.

Problem ovisnosti u SAD-u je poprimio razmjere epidemije, a o tome je nedavno govorio i američki predsjednik Donald Trump.

https://youtu.be/M13iDc3LInA

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -