Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

U Srbiji bjesni virtualni rat između pristalica četnika i partizana

Must Read

Zbog serije “Ravna gora” U Srbiji bjesni virtualni rat između pristalica četnika i partizana. U seriji “Ravna gora” scenariste i redatelja Radoša Bajića, Josipa Broza Tita igra Dragan Bjelogrlić, a Dragoljuba Dražu Mihailovića Nebojša Glogovac.
Usprkos zabrani fotografiranja, beogradski “Blic” ekskluzivno je objavio sliku Nebojše Glogovca u ulozi četničkog komandanta Draže Mihailovića. Bjelogrlić još nije počeo snimanje, dok Glogovac uvelike snima svoje scene.
Svaki put kada ga ugledaju na setu, filmska ekipa u nevjerici trlja oči, a žene statistkinje iz okolnih sela se u čudu krste i govore: “Vidi ga! Pljunuti Draža!”
Reditelj Radoš Bajić je bio čvrsto riješio da do početka emitiranja serije ne objavljuje “Dražinu” i “Titovu” sliku. Želio je da gledateljima RTS-a sljedeće jeseni, kada krene serijal, priredi iznenađenje. Zbog toga nekoliko stotina statista svakodnevno prije snimanja mora da preda svoje mobilne telefone i fotoaparate. No, reporterka “Blica” uspjela je krišom napraviti jednu fotografiju.
Na internetu u Srbiji bjesni svojevrsni rat između pristalica partizana i četnika, polemizira se i to kako će u seriji biti predstavljeni Tito i Draža, kako će izgledati, tko će biti prikazan simpatičnije…

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

NAVIJAČKE OSVETE NE PRESTAJU? Travnjak stadiona Rođeni uništen kiselinom bačenom iz drona

Nepoznate osobe su po neslužbenim informacijama sinoć dronom uništile teren na stadionu Rođeni, domu FK Velež, piše Sportsport.ba. Oštećenja su vidljiva,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -