Utorak, 18 lipnja, 2024

U Srbiji bjesni virtualni rat između pristalica četnika i partizana

Must Read

Zbog serije “Ravna gora” U Srbiji bjesni virtualni rat između pristalica četnika i partizana. U seriji “Ravna gora” scenariste i redatelja Radoša Bajića, Josipa Broza Tita igra Dragan Bjelogrlić, a Dragoljuba Dražu Mihailovića Nebojša Glogovac.
Usprkos zabrani fotografiranja, beogradski “Blic” ekskluzivno je objavio sliku Nebojše Glogovca u ulozi četničkog komandanta Draže Mihailovića. Bjelogrlić još nije počeo snimanje, dok Glogovac uvelike snima svoje scene.
Svaki put kada ga ugledaju na setu, filmska ekipa u nevjerici trlja oči, a žene statistkinje iz okolnih sela se u čudu krste i govore: “Vidi ga! Pljunuti Draža!”
Reditelj Radoš Bajić je bio čvrsto riješio da do početka emitiranja serije ne objavljuje “Dražinu” i “Titovu” sliku. Želio je da gledateljima RTS-a sljedeće jeseni, kada krene serijal, priredi iznenađenje. Zbog toga nekoliko stotina statista svakodnevno prije snimanja mora da preda svoje mobilne telefone i fotoaparate. No, reporterka “Blica” uspjela je krišom napraviti jednu fotografiju.
Na internetu u Srbiji bjesni svojevrsni rat između pristalica partizana i četnika, polemizira se i to kako će u seriji biti predstavljeni Tito i Draža, kako će izgledati, tko će biti prikazan simpatičnije…

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -