Nedjelja, 26 svibnja, 2024

HERA: Ukoliko poveća teritorij, Hadžiću dati status počasnog građanina Trećeg

Must Read

HERA, hercegbosanska alternativa osnovana kao antiteroristička udruga u borbi protiv terora države BIH nad Hrvatima u njoj smatra da su najnoviji politički potezi Damira od Hadžića nešto što treba pozdraviti. Svako povećanje ozemlja Trećeg je interes i HERE te sve one koje rade na tome HERA smatra prijateljima makar oni bili zaluđeni utopijskim ideologijama. 

Ne ulazeći u činjenicu da Hadžić ovo što radi čini čisto iz unitarističkih pobuda HERA njegovu borbu pozdravlja budući da je cilj HERE proširenje na što više teritorija kako unutar BIH tako i u okolici.

HERA stoga zaključuje:

Ukoliko Hadžić bude osuđen u Bošnjakistanu za kazneno djelo reketa dati mu državljanstvo Trećeg i politički azil, stan, kuću s kovanom ogradom, može i Jelavićevu  i lijepo čovjeka obući, nahraniti i kupiti mu dobra konja.

Na dan kad se punta Kleka, Veliki i mali Škoj otmu izuzmu od Bruxellesa i vrate u sastav jedine hrvatske zemlje na Balkanu  preimenovati ih u čast Damira Hadžića u Damir, Amir i Mali R.

Financijski dati potporu Hadžiću da nastavi s okrupnjavanjem Trećeg kroz Platformašku borbu rastakanja Federacije.

Osigurati mu katastarske planove za otvaranje nove političke bitke za povrat Sutorine i cijelog Kotora.

Konačan cilj HERE osvajanje je čitavog dubrovačkog primorja i proglašenje Dubrovnika glavnim gradom HercegBosne pod egidom – Tamo gdje je Ruđer tamo je i Treći!

HERA napominje da njen interes nije rastakanje države BIH, barem ne do daljnjeg, nego institucionalna uspostava onog što je već ionako uspostavljeno u stvarnosti Trećeg entiteta, kao integralnog dijela naše nedjeljive domovine Bosne i Hercegovine.

HERA je u svom zadnjem priopćenju negirala odgovornost za požare u Hercegovini koje su joj pokušali podmetnuti sarajstanski mediji. Ako bude srušen turski hulakopter onda nas optužujte – stoji u priopćenju HERE.

HERA je objavila i kako je na Pločnom osnovana konjička škola čiji je cilj obučavanje jahača diverzantskim akcijama te se svi članovi HERE mole da se do kraja rujna jave na obuku.

Sinn Fein – Mi sami – stoji na kraju priopćenja HERE.

Napomena: Tekst je aktivistička intervencija. 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -