Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

HERA: Ukoliko poveća teritorij, Hadžiću dati status počasnog građanina Trećeg

Must Read

HERA, hercegbosanska alternativa osnovana kao antiteroristička udruga u borbi protiv terora države BIH nad Hrvatima u njoj smatra da su najnoviji politički potezi Damira od Hadžića nešto što treba pozdraviti. Svako povećanje ozemlja Trećeg je interes i HERE te sve one koje rade na tome HERA smatra prijateljima makar oni bili zaluđeni utopijskim ideologijama. 

Ne ulazeći u činjenicu da Hadžić ovo što radi čini čisto iz unitarističkih pobuda HERA njegovu borbu pozdravlja budući da je cilj HERE proširenje na što više teritorija kako unutar BIH tako i u okolici.

HERA stoga zaključuje:

Ukoliko Hadžić bude osuđen u Bošnjakistanu za kazneno djelo reketa dati mu državljanstvo Trećeg i politički azil, stan, kuću s kovanom ogradom, može i Jelavićevu  i lijepo čovjeka obući, nahraniti i kupiti mu dobra konja.

Na dan kad se punta Kleka, Veliki i mali Škoj otmu izuzmu od Bruxellesa i vrate u sastav jedine hrvatske zemlje na Balkanu  preimenovati ih u čast Damira Hadžića u Damir, Amir i Mali R.

Financijski dati potporu Hadžiću da nastavi s okrupnjavanjem Trećeg kroz Platformašku borbu rastakanja Federacije.

Osigurati mu katastarske planove za otvaranje nove političke bitke za povrat Sutorine i cijelog Kotora.

Konačan cilj HERE osvajanje je čitavog dubrovačkog primorja i proglašenje Dubrovnika glavnim gradom HercegBosne pod egidom – Tamo gdje je Ruđer tamo je i Treći!

HERA napominje da njen interes nije rastakanje države BIH, barem ne do daljnjeg, nego institucionalna uspostava onog što je već ionako uspostavljeno u stvarnosti Trećeg entiteta, kao integralnog dijela naše nedjeljive domovine Bosne i Hercegovine.

HERA je u svom zadnjem priopćenju negirala odgovornost za požare u Hercegovini koje su joj pokušali podmetnuti sarajstanski mediji. Ako bude srušen turski hulakopter onda nas optužujte – stoji u priopćenju HERE.

HERA je objavila i kako je na Pločnom osnovana konjička škola čiji je cilj obučavanje jahača diverzantskim akcijama te se svi članovi HERE mole da se do kraja rujna jave na obuku.

Sinn Fein – Mi sami – stoji na kraju priopćenja HERE.

Napomena: Tekst je aktivistička intervencija. 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Crook likely decided the presidential election. But not in the way he intended…

On the German portal FOKUS, psychologist and professor Dr. Florian Becker analyzes events in the USA: Dramatic Incident In the USA,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -