Published On: Pet, ruj 25th, 2020

U OBRANU DAYTONA: Hrvati i Srbi bi trebaju zamrznuti rad svih vlada do donošenja ustavnog Izbornog zakona

Pitanje Izbornog zakona u BIH nije samo pitanje Federacije. Niti samo pitanje odnosa Bošnjaka i Hrvata.

Ukoliko naum Sarajevskih kršitelja Daytona prošđe, ukoliko ih OHR ne zaustavi nema tog tko će ih moći zaustaviti da preuzmu i hrvatski klub Doma naroda FBIH. Srpski su već oteli.

Tako će i neleglani i nelegitimni Komšić postati legitiman. Naime otimačinom Doma naroda Hrvatima Komšić će konačno moći ući u isti i igrati se s njime. Tamo će naime sjediti 17 malih Komšića. Koje je Bakir već spomenuo i najavio. I koje će na sastanku s Plenkovićem predstaviti kao svoju viziju BIH.

A koja se svodi na sljedeće: Zašo bi manjina popunjavala manjinski klub  Doma naroda kad to može narodna većina. Većinskog naroda.

Ukoliko Dodik i Šarović dopuste da se to dogodi, ostvarit će se najava Komšićevog savjetnika Hebibovića – Udaranje po Srbima.

2/3 vlasti na svim razinama imat će Bošnjaci. Konstitutivne hrvatske i srpske pozicije u Federaciji popunjavat će bošnjački Srbi i Hrvati.

Vijeće ministara bit će popunjeno privolom hrvatskog kluba Doma naroda koji će kontrolirati Bošnjaci.

Tako će i vijeće ministara postati 2/3 bošnjačko.

Udar na Srpsku i Srbe bit će 2 na prema 1.

Potom idu projekti naseljavanja, što fiktivnog što stvarnog “genocidne tvorevine”.

Najveći zagovornici gašenja konstitutivnosti Bošnjaci, postat će najveći zagovornici kontrole pozicija konstitutivnih “manjina”.

Ako Banja Luka sama, ne zaprijeti Bakiru Izetbegoviću, parolom “Ovo je i naša zemlja” i rokom do kojeg se ima u Parlamentu BIH ima donijeti ustavan izborni zakon, u skladu sa svim presudama Ustavnog suda do sada, teško da Bakira Izetbegovića tog tupamarosa šerijata itko može pritisnuti da odustane od rušenja Daytona. OHR je jasno dao do znanja da ne želi. Ne zabranjuju politički rad niti njemu niti Komšiću.  A sjetimo se kako su samo brzi bili kad se trebalo staviti Dodika na crnu listu ili smijeniti Jelavića ili Čovića.

Podsjećamo – Izborni zakon prema Daytonu je morao izglasati Parlament BIH. On je sam po sebi zamišljen kao privremen i neustavan do donošenja legalnog izbornog zakona.

Nije li malo čudno da na ostanku neustavnog zakona inzistiraju političke groteske koje su se iz neke samo njima abdominalne uhljeb potrebe proglasile “probosanskim snagama”, vrijeđajući tako , na rasnoj osnovi , druga dva bosanska i hercegovska naroda.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>