Četvrtak, 24 listopada, 2024

POSLJEDNJI PLATFMORMISTANAC: Vlada FBIH odbacila Čamberove prijedloge

Vrlo
- Advertisement -

Vlada Federacije BIH na današnjem nastavku sjednice odbila je Nacrt Priloga institucija BiH za Izvještaj o napretku za 2015. godine i Informaciju o aktivnostima Ureda Vlade Federacije BiH za europske integracije u procesu prikupljanja informacija za izradu Nacrta, te Preporuke i pitanja Europske komisije sa 6. sjednice Privremenog pododbora za trgovinu, industriju, carine, oporezivanje i suradnju s drugim zemljama kandidatima.

Zanimljivo je kako je obje točke predložio Vjekoslav Čamber, a njegovi prijedlozi su odbijeni jednoglasno.

– Ovo je samo pokazatelj odnosa prema ostatcima platformaške vlasti. Nadamo se kako će uskoro biti završen i proces smjena kako bi mogli u potpunosti preuzeti odgovornost za funkcioniranje ovoga entiteta – rekli su nam hrvatski ministri u pauzi između dvije sjednice.

Naime, danas će biti održana još jedna sjednica Vlade FBiH na kojoj će biti oduzete ovlasti ministrima nad javnim poduzećima koja pripadaju njihovim resorima. O svim odlukama vezanim za državna poduzeća će odlučivati Vlada kao većinski vlasti, a ne resorni ministri.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

I tako je Picula postao najpopularniji političar u Hrvatskoj

Plakati s Toninom Piculom u ustaškoj kapi osvanuli u Srbiji: Desničari reagiraju na njegovo imenovanje izvjestiteljem Europskog parlamenta za...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -