Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

POSLJEDNJI PLATFMORMISTANAC: Vlada FBIH odbacila Čamberove prijedloge

Must Read

Vlada Federacije BIH na današnjem nastavku sjednice odbila je Nacrt Priloga institucija BiH za Izvještaj o napretku za 2015. godine i Informaciju o aktivnostima Ureda Vlade Federacije BiH za europske integracije u procesu prikupljanja informacija za izradu Nacrta, te Preporuke i pitanja Europske komisije sa 6. sjednice Privremenog pododbora za trgovinu, industriju, carine, oporezivanje i suradnju s drugim zemljama kandidatima.

Zanimljivo je kako je obje točke predložio Vjekoslav Čamber, a njegovi prijedlozi su odbijeni jednoglasno.

– Ovo je samo pokazatelj odnosa prema ostatcima platformaške vlasti. Nadamo se kako će uskoro biti završen i proces smjena kako bi mogli u potpunosti preuzeti odgovornost za funkcioniranje ovoga entiteta – rekli su nam hrvatski ministri u pauzi između dvije sjednice.

Naime, danas će biti održana još jedna sjednica Vlade FBiH na kojoj će biti oduzete ovlasti ministrima nad javnim poduzećima koja pripadaju njihovim resorima. O svim odlukama vezanim za državna poduzeća će odlučivati Vlada kao većinski vlasti, a ne resorni ministri.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ne natjecanju za pjesmu Eurovizije (ESC) u Švicarskoj

Švicarska narodna stranka i Demokratska unija (EDU) najavile su referendume protiv državnih davanja EUROSONGU u Bernu, Baselu, Ženevi i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -