Published On: Uto, pro 29th, 2020

INZKO NE ODLAZI U MIROVINU NEGO BJEŽI OD ZATVORA: Tko je naredio Tužiteljstvu BIH da izbriše Njegovu upravu u Aluminiju prije 2015?

Pravda je kažu spora al dostižna. Ne mislimo na ukrajinsku Pravdu koja ganja Dodika zbog ikone nego na Pravdu u BIH.

Iako traje već dulje vrijeme pokušaj Najdraže ambasade da “maknu  političku kontrolu nad Tužiteljstvom BIH” čitaj na hrvatskom i srpskom “da postave ljude koji će amnestirati Inzka i Platformu za pljačku Aluminija” stvari postaju prilično jasne.

Kako rad Tužiteljstva bude bliži Pravdi, kaznene prijave protiv Inzka i dijela međunarodne zajednice umiješanog u pomaganje u kriminalu postajat će naša svakodnevnica. Nemoguće je osuditi ljude za kriminal u Aluminiju a ne dovesti Inzka na sud. I ne samo Inzka. Širom Sarajeva ovih dana javno šute ljudi, Inzkovi anđeli, koji su se javno hvalili o tome kako su isisali zadnju kap iz Alumija. Jeste li vidjeli iti jedan tekst Slavoglua, Lagumdžije,Bajrovića ili Suljavog, koji se bavi pljačkom u EPHZHB, Eronetu, Aluminiju, za razdoblje od 2011 do 2015? Niste i nećete. A kupovalo se, širila su se imanja i gradile hacijende po Bosnama i van Bosni, jačalo se financijski. I sve pod Titovom slikom.

Ne radi se tu samo o detaljnom pelješenju Aluminija. Tijekom razdoblja Platforme menadžment te Vlade šakom i kapom je grabio. Sinovi antifašizma posvetili su se privatnom bogaćenu.

“Ta tražili ste kapitalističku kurvu, evo me” govorio je jedan od njih, ugledni sveprisutni akademik vozeći se u Lijanovićevim sponzorskim kolima. Njemu kola i nekoliko stotina metara novih kvadratnih vikendica , i pokoja torba. Lijanu, milijuni iz poticaja. A Inzku? Vjerovati da se ovaj nije naplatio isto je što i vjerovati da je BIH suverena država.

Kriminalna djela za koja je osuđen Lijanović, (milijuni eura otetih od građana BIH) tek su samo kap u moru hobotnice koja je šansu danu 2011 shvatila kao šansu za osobno bogaćenje a ne za popravljanje društva.

Aluminij je opljačkan, i ne samo Aluminij, milijuni su isisani direktno iz džepova građana direktno iz proračuna i prebačeni na privatne račune, no tužbe za  pljačku Aluminija kako je to najavio Avaz bave se vremenom iza Platforme od 2015 do do 2019.

U kakvom je stanju Tužiteljstvo i čije je u suštini tužiteljstvo najbolje govori podatak da magazin sa sjedištem u Sarajevu, i uvijek u Sarajevu, prvi zna kako izgleda optužnica.

  • Kako će znati medij sadržaj optužnice ako je tužiteljstvo neovisno?
  • Postoji li zakon o zaštiti podataka ili on ne vrijedi za tužiteljstvo?

Hrvatsko Društvo se bavi bizarnostima, opskrunim ljudima,  diplomom Martine HadžiMlinarević i kriminalom Bisere Turković u MVP dok se zaboravlja najveća pljačka u ovom dijelu Europe s početka 21 stoljeća.

Turski i arapski mediji u ovoj raspadajućoj Inzkovoj koloniji, prije znaju što će se dogoditi nekom BH čovjeku nego sami BH ljudi. I oni dirigiraju naš fokus.

Tako nas uče sljedećem:

  • Da ne postoji Aluminij niti kriminal u njemu prije 2015?
  • Nastupila je zastara na menadžment Platforme?
  • Ivo Bradvica nikad nije niti postojao niti znamo tko ga je postavio i ostavio?
  • Valentin Inzko i US ambasada naredili su Tužiteljstvu BIH da izbriše vrijeme prije 2015?

 

Bijeg iz Bosne supruzi , punih ruku i sa nekoliko torbi

I sve se to događa u tjednu kada Inzko naglo mijenja iskaz. Prvo je kazao “Ne odlazim”.  Potom je kazao “Jašta nego idem”.

Sklonjen je Patrick Moon još davno,  US država sebi nije mogla dopustiti njegov mandat do kraja i eventualno podizanje optužnice. No nitko ga neće spasiti od kaznenog progona u SAD-u . SAD tužiteljstvo je ozbiljna kuća a Hrvati barem tamo imaju ozbiljnih odvjetnika. Isto je i s Austrijom. Šanse da Inzko bude osuđen u BIH su nikakve. Šanse da bude u Austriji su ogromne.

Pljačka Aluminija neodvojiva je od njegove moći i pogodavanja 2011.

Sad si postavimo pitanje – Zašto nema tužbi protiv Petritscha u Austriji? Zašto nema tužbi za pljačku Platforme u samoj Austriji? Je li OHR hobotnica nakon pljačke zaprijetila HDZ liderima masovnih uhićenjima , zabranom političkih prava i djelovanja ako se samo usude otvoriti to pitanje pred sudovima u Austriji? Kako onima za kriminal tako i pred Sudom za međunarodno pravo i međunarodne ugovore?  Ako je tako, ako naši lideri žive u strahu nas ušutkati ne mogu.

Sada se naglo sklanja  Inzko. Uklanjaju se najvažniji i najodgovorniji ne  svjedoci nego nalogodavci “ubojstva” hercegovačke privrede. Baš kako je Paddy Ashdown ubio Mostar Statutom potom ne donoseći novi, pustivši ga da umre tako je Inzko dokrajčio Aluminij, projektirajući za Bošnjake i nadajući mu se, ekonomski genocid Hrvata s ovih prostora, fakturirajući sve to naravno preko medija SDA – Hrvatima.

Sve je to dio šire agende koja traje još od 2000 godine. Naime nakon što se u četiri godine nakon Daytona primjetio nagli ekonomski rast hrvatskih krajeva u Federaciji, donešen je harač zakon za siromašenje tih krajeva – Zakon o raspodjeli PDV-a, koji je nametnuo OHR, donešen je potom Izborni zakon od strane OHR-a koji je omogućio Bošnjacima preventivnu dresuru Hrvata, ubijen je Mostar žila kucavica Hrvata u BIH, oteti su mediji, započelo se s dvodesetljenom sotonizacijom hrvatskog naroda u BIH na čelo koje su stavljeni Slavo Kukić i Zvonimir Jukić, naručene su selektivne  presude u Haagu, za ukor Srba i Hrvata i divinizaciju džihadističke i terorističke Armije BIH, istovremeno su zaustavljenja suđenja za Križančevo selo, Grabovicu, Uzdol, Augustinu Grebenar, Trusinu…

Hrvati su tako prema medijima s prostora Armije BIH ( u ratu su njen prostor Alijini generali javno zvali Prostor džihada“ubili Šantića, ubili su Leutara, ubili su obitelj Anđelić, ubili su Mostar, poubijali su ljude u Grabovici, izdali su jeni druge u Posavini na kraju su ubili i Aluminij i sami sebi presudili i isellili se. “

Tko im je kriv – tako je trebala glasiti zadnja OHR rečenica prije konačnog ukopa hrvatskog pitanja u BIH.

No Aluminij Hrvati dižu, dići će i Grabovicu ako bog da i smijat će se Grabovicom neki novi osmijeg neke nove Mladenke Zadro, naći će i Leutarova i Šantićeva ubojicu i poslati ih na sud.

No najvažnija bitka koju moraju dobiti jeste bitka protiv najvećeg ljudskof smeća koje je nakon Hitlera pogodilo naš narod u BIH – Valentina Inzka. Kako na osobni račun za kazneno djelo  fašizam protiv Hrvata i Srba u BIH,  zločinačko udruživanje i orgijanje zbog pokušaja ekonomskog genocida nad Hrvatima, nakon što je dovršen genocid nad Srbima u Mostaru,  tako i za tužbu na međunarodnom sudu u Beču, za brutalno prelaženje ovlasti i kršenje međunarodnog prava na štetu kršćana u BIH i povlađivanje turskoarapskom kapitalu. Obe tužbe moraju izravno teretiti upravo Inzka.

Bez obzira na njegov pokušaj bijega pravda je kažemo dostižna. Europa nije iza zid. Mi Hrvati smo Europa. I njegova najveća noćna mora. Progonit ga treba do na kraj svijeta. Pravdom i pravosuđem. Pravda koja je ponavljamo Dostižna! Ona ovisi od toga hoće li hrvatski političari u BIH štititi svoj narod i njegove interese, ili će i dalje stajati defenzivno, čekajući novi napad Inzka i džihada. Hoće li  služiti svom narodu kao njegovi samuraji i borci , časno i hrabro, kao naši vojnici ili će nakon što izbiju na površinu, na poziciju, trgovati utjecajem i smirivati situaciju.

S obzirom na slučaj “Vjekoslav Čamber” kojeg HDZ picajzle u Vladi FBIH ne smjenjuje već 7-u godinu iz federalne vlade, a krvi im je pio kao ministar Platforme, pune 4 godine pod Kukićevim direktivama,  može se kazati da ova postojeća garnitura u HDZ-u nije u stanju učiniti ništa, kamo li optužiti Inzka.

No pravda je kako kažemo dostižna. I generacije su prolazne. Dolazi hrabrija , obrazovana nekumrovečka generacija. stasala po američkim i europskim sveučilištima koja razumije što je to međunarodno pravo i što su to nacionalni interesi. Razbacali su naše sjeme širom svjeta, ubijali su nas, raselili su nas, al nisu znali da tamo gdje nas bace, da se primimo, i da rastemo. I da se vraćamo jači nego ikad.

Ta generacija neće nužno biti HDZ. Bude li joj se HDZ opirao nestat će . Kao da ga nikad nije niti bilo.

U svakom slučaju savjetujemo Valentinu Inzku, da se za sakrivanje dokaza obrati u SDA. Dok još može. Dok Bakir još vedri Tužbama.

Oni su tu eksperti.  Sjetimo se kako su Alijina dva najbliža životna suradnika, fanovi AlQaeda terorizma, Husein Živalj i šjor Čengić skrili  dokaze o transakcijama te partije na račun Bin Ladena te o tome tko je izdao Pasoš Osami. Bakir ili Šefik. Samo ljudi iz SDA trenutno mogu pomoći Inzku. Nelson je dovoljno mudar da smeće neće spašavati.

Jer ako su u SDA  uspjeli obmanuti US vlasti da baš ništa nemaju s napadom na WTC, kako neće tek Tužiteljstvo BIH , koje je ionako njihovo, moći uvjeriti da glavni rušitelj Aluminijskog tornja, nikako ne može biti Inzko.

I kao da su to već ućinili- Jer po onom što čitamo u naravno bošnjačkom mediju – Tužiteljstvo BIH želi nam poručiti da ono nije nadležno za kriminal i pljačku Aluminija ako tu istu pljačku i kriminal rade OHR ljudi.

Inzko, Patrick Moon, Jerko, Slavko, Reuf, Suljavi, Bakir i Zlaja.

Sjetimo se:

Preuzimanje svih tvrtki pod kontrolom HDZ-a od strane Platforme 2011 godine dogodilo se pod imperativom i diktatom krimalca koji se zove Valentin Inzko. Taj kriminalac oskoljen šefom US ambasade Patrickom Moonom uveo je pravilo da je 5 trećina od 17 te je pustio svoje golubove prevrtače u javne tvrtke pod kontrolom Hrvata.

Sam Suljavi koji je javno u TV medijima priznao da je kreator ideje Platforme  maglasio je da je ponosan na izvršeni cilj a cilj je  bio kako reče isušiti zadnju financijsku kap, slomiti financijsku kičmu HercegBosne.

To je javno priznanje UZP-a. Udruživanja radi počinjenja kaznenog djela. Koje još uvijek nema sudski epilog.

Kako znamo da nema? Pa Avaza ne zna za tu optužnicu.

Premda brojevi idu tako visoko da svjedoče nešto strašno, namjeru za projektiranim ekonomskim genocidom u Mostaru kako bi se na izborima 2020 dobila dovljna brojnost Bošnjaka za preuzimanje vlasti. Sve je sinhronizirano. I sve je propalo. Jer su Hrvati ostali.

Optužnice još nema a samo u Aluminiju dug od 47 milijuna maraka u doba odlaska HDZ uprave 2011 raste na vrtoglavih 210 milijuna maraka u doba pada Platforme. Dakle tri do četiri puta je veći od minusa koji se kasnije gomila nakon dolaska HDZ uprave 2015. Budući da je Aluminij pao s dugom od 245 milijuna maraka.

Sama dakle Platforme Zlatka Lagumdžije, Reufa Bajrovića i Valentina Inzka dovela je Aluminij do takvog minusa da je postalo upitno je li on u trenutku preuzimanja uopće bio rentabilan, je li uopće mogao opstati. Po nalogu Tužiteljstva ono će se baviti posljedicom a ne uzrokom. Inzkovi sudci i Tužiteljsti poslani su da provjere tko je obišao tijelo nakon ubojstva. Ne i tko ga je ubio.

Neće ići gospodo. Prokleto “ugledna” kriminalna gospodo.

Poskok.info

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x