Petak, 19 travnja, 2024

PRIJAVA CENZURE NA FTV U SLUČAJU KEBO-SDA : Poslano RAK-u, Regularnoj agenciji za komunikacije, taman

Must Read

Poštovani,

da li planirate sami reagirati na činjenicu da FTV cenzurira slučaj Kebo-SDA tj da  njen uredničko, upravni i informativni kolegij, oni medijski amateri koji su svojedobno sa Budimirom režirali emisije, koje bi mi građani BIH trebali plaćati,  za što ih također niste kaznili, , dakle da taj kolegij ne informira javnost već nekoliko tjedana o vrlo zanimljivoj priči za javnost, povezanosti vrha SDA s odredima El Mudžahid, odrezanim srpskim glavama pred SDA nogama kako tvrdi Kebo,  ili je potrebno da Vam šaljem , kao građanin BIH , i formalnu prijavu.

Podsjećam – zamjenik predsjednika FBIH optužuje praktički jednog od tri člana Predsjedništva za kriminalnu uvezanost u ubojstva tijekom rata, za povezanost sa El Mudžahid odredima, i FTV o tome ništa ne izvještava.

Cenzura je utoliko očitija ako se zna da je urednik informativnog programa FTV-a Avdo Avdić nedavno za slovenske medije izjavio kako je sam Alija Izetbegović u BIH znao za činjenicu da pripadnici El Mudžahedin odreda srpskim zarobljenicima odrubljuju glave.
Postavlja se tko je cenzurirao Avdića, da sada najedanput FTV o tome šuti, Duška Jurišić , Urednički kolegij FTV-a koji zbog tog trebao biti promtpno smjenjen od strane Parlamenta FBIH ili pak urednički kolegij onaj stvarni koji se nalazi u središnjici SDA?

26-a minuta:

Prihvaćate li i vi to kao normalno ponašanje? Hoće li sutra u slučaju da neko optuži srpskog ili hrvatskog člana predsjedništva za povezanost sa ubojstvima FTV također šutjeti?

Podsjećam Vas da je Vašim pravilnicima pristranost i protežiraje određenih političkih partija kažnjivo, a cenzura bi u demokratskoj državi također trebala biti kažnjiva.

Da ne govorim za šo je sve do sada FTV trebao biti kažnjen kada se prolistaju vaši pravilnici a za što ih do sada nikada niste kaznili.

U prilogu, pravilnik koji ste sami donijeli i kojeg biste se trebali pridržavati.

S poštovanjem,
Ivan Šušnjar, personalni računalni terorist Nerkeza Arifhodžića, Hrvatine iz Komšićeva ureda

DEOKUMENT RAKA: pregled_povreda_i_odgovarajucih_kazni_koje_izrice_regulatorna_agencija_za_komunikacije

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -