Published On: Čet, sij 15th, 2015

PRIJAVA CENZURE NA FTV U SLUČAJU KEBO-SDA : Poslano RAK-u, Regularnoj agenciji za komunikacije, taman

Poštovani,

da li planirate sami reagirati na činjenicu da FTV cenzurira slučaj Kebo-SDA tj da  njen uredničko, upravni i informativni kolegij, oni medijski amateri koji su svojedobno sa Budimirom režirali emisije, koje bi mi građani BIH trebali plaćati,  za što ih također niste kaznili, , dakle da taj kolegij ne informira javnost već nekoliko tjedana o vrlo zanimljivoj priči za javnost, povezanosti vrha SDA s odredima El Mudžahid, odrezanim srpskim glavama pred SDA nogama kako tvrdi Kebo,  ili je potrebno da Vam šaljem , kao građanin BIH , i formalnu prijavu.

Podsjećam – zamjenik predsjednika FBIH optužuje praktički jednog od tri člana Predsjedništva za kriminalnu uvezanost u ubojstva tijekom rata, za povezanost sa El Mudžahid odredima, i FTV o tome ništa ne izvještava.

Cenzura je utoliko očitija ako se zna da je urednik informativnog programa FTV-a Avdo Avdić nedavno za slovenske medije izjavio kako je sam Alija Izetbegović u BIH znao za činjenicu da pripadnici El Mudžahedin odreda srpskim zarobljenicima odrubljuju glave.
Postavlja se tko je cenzurirao Avdića, da sada najedanput FTV o tome šuti, Duška Jurišić , Urednički kolegij FTV-a koji zbog tog trebao biti promtpno smjenjen od strane Parlamenta FBIH ili pak urednički kolegij onaj stvarni koji se nalazi u središnjici SDA?

26-a minuta:

Prihvaćate li i vi to kao normalno ponašanje? Hoće li sutra u slučaju da neko optuži srpskog ili hrvatskog člana predsjedništva za povezanost sa ubojstvima FTV također šutjeti?

Podsjećam Vas da je Vašim pravilnicima pristranost i protežiraje određenih političkih partija kažnjivo, a cenzura bi u demokratskoj državi također trebala biti kažnjiva.

Da ne govorim za šo je sve do sada FTV trebao biti kažnjen kada se prolistaju vaši pravilnici a za što ih do sada nikada niste kaznili.

U prilogu, pravilnik koji ste sami donijeli i kojeg biste se trebali pridržavati.

S poštovanjem,
Ivan Šušnjar, personalni računalni terorist Nerkeza Arifhodžića, Hrvatine iz Komšićeva ureda

DEOKUMENT RAKA: pregled_povreda_i_odgovarajucih_kazni_koje_izrice_regulatorna_agencija_za_komunikacije

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare