Published On: Sri, lis 6th, 2021

Žena s Murtera: Predatori vrebaju. Legao je kraj mene, skinuo se i počeo masturbirati

JEDNA čitateljica javila se portalu Morski.hr i tvrdi da je na Murteru više puta doživjela odvratne scene zbog kojih je odlučila sve javno ispričati. Kako kaže, seksualni predatori vrebaju po rijetkim usamljenim plažama i traže žene koje se u miru žele okupati ili sunčati mimo ljetnih gužvi.

Njezino pismo objavljujemo u cijelosti:

“Obilaze uvale kao gladni psi”

“Već godinama u murterskim uvalama i plažama nailazim na tipove, koji kao gladni psi obilaze uvale od Doca do Kosirine i Podjasenovca i po nekoliko puta gore – dolje po zvizdanu ne bi li naišli na koje golišavo tijelo žene, muškarca ili djeteta koji u osami traže mir uz knjigu i kupanje u bistrom moru. Riječ je o domaćim ljudima koji španciraju na ovom potezu uz more cijelo ljeto i jesen. I tako svake godine. Prepoznatljivi su već izdaleka, specifično krzmanje, zastajkivanje kad ugledaju plijen. To je već dobro poznata aktivnost i žene se uglavnom prave da ti predatori ne postoje. Ali više ne smijemo šutjeti o tome jer perverzija tih ljudi očito nema granica.

Neki dan dok sam ležala na plažici, u moju neposrednu blizinu je legao muškarac koji se skinuo do gola i gledajući me počeo masturbirati, bez srama. Nisam odreagirala od šoka te je ubrzo otišao. Nije prošlo ni pola sata i pojavio se drugi i ponovio istu stvar. Napominjem da sam bila u kupaćem kostimu i pareu. Ne u toplesu, ne gola – nego u kupaćem kostimu i pareu. Ali sve da sam bila i gola to ne daje pravo ni jednom muškarcu da legne u moju blizinu, da raširi noge pokazujući mi svoje erektilno spolovilo kao nehajno se igrajući njime ili kao što su bila ova dva zadnja slučaja – da javno masturbira. To što mi se dogodilo, malo je reći da je bilo seksualno uznemiravanje, jer ja se nakon te scene nisam osjećala uznemirenom. Osjećala sam se silovanom, u šoku i poniženom.

“Nije normalno da žena ne smije otići na kupanje i sunčanje sama”

Zbog toga javno istupam s ovom temom da potaknem sve one kojima se ovo isto događa da zajedno prekinemo vulgarne ispade tih bolesnika koji nas seksualno teroriziraju godinama. Jer nije normalno to prešućivati. Nije normalno da žena ne smije otići na kupanje i sunčanje sama. Samo nenormalan primitivac to može smatrati pozivom na seksualno općenje. I zato molim sve one, ako im takvi pervertiti ponovno priđu, da ih ne ignoriraju nego da ih istog trena fotografiraju i fotografiju proslijede policiji i medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja se nažalost u ovoj nedavnoj situaciji nisam snašla i žao mi je da ih nisam fotografirala jer tim osobama ne treba skrivati identitet. Ali zapamtila sam im lica i ako ih ponovno ugledam, svakako ću ih fotografirati kako bi njihov identitet mogla otkriti policija.  Ti pervertiti, osim što ugrožavaju slobodu drugog ljudskog bića i doživljavaju ženu isključivo kao predmet zadovoljenja najniže pohote, oni bacaju i ružnu sliku na sam otok Murter i sve divne ljude koji se trude da svojim poštenim načinom života pridonesu ljepoti otoka na kojem žive. Zasigurno ovo nije samo murterski slučaj, ovakvih situacija ima svuda po obali, ali moje neposredno iskustvo vezano je za Murter pa samo o tome ovdje mogu svjedočiti.

I za kraj bih željela poručiti svim javnim masturbatorima, voajerima i egzibicionistima koji će već sutra opet izaći na dobro im znani teren: kad vidite da se žena sama sunča uz more, ona je gotovo sigurno došla – DA SE SAMA SUNČA UZ MORE, i ništa više. Bila ona gola ili odjevena, jedino što po zakonu smijete učiniti je eventualno ju pozvati na kavu. Vađenje spolovila pred njom i masturbiranje na javnom mjestu – jednako je silovanju, jednako je fizičkom nasilju i snosit ćete posljedice za takvo ponašanje. A vaše obitelji, vaša djeca i unuci bit će zbog vas obilježeni trajnom sramotom. Pa vi sad vidite”, poručuje ova žena.

Poslali smo upit Policijskoj upravi šibensko-kninskoj te ćemo odgovor objaviti čim ga primimo.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare